zoekplaatjes

Het is nu echt definitief en dringend!

Uiterlijk oktober a.s. moeten wij ons huidige paleisje uit! Omdat de kerk met bijbehorende opstal, vrijwel zeker, zal worden verkocht aan een organisatie die in de kerk en de pastorie, appartementen wil bouwen voor mensen met een beperking. In ons huis, komt dan hun personeel.

Help ons a.j.b. mee zoeken!

Voor ons en onze uitlaatservice moeten we derhalve, dringend op zoek naar een alternatief. U kunt ons helpen door onze zoekactie te delen met zoveel mogelijk van uw vrienden en bekenden. We hopen op een gouden tip, je weet maar nooit! Maar mocht u soms zelf een passende aanbieding hebben (huur) dan horen we dat natuurlijk ook graag van u!

Sorry; voor het “spammen”, maar via deze pagina blijven wij u informeren over, en hulp vragen bij, onze zoektocht. 

We hebben uw support nu hard nodig.

>>HOME<<

WONING:

We zijn dus naarstig op zoek naar een geschikte andere woning.

Op zich is een kleine woning al wel voldoende, maar voor onze uitlaatservice is het wel zeer wenselijk dat er ruimte omheen is .  Ideaal zou iets van ‘n woning buitenaf zijn, stukje wei er om heen zelfs fantastisch. We vragen uw hulp met in ons achterhoofd:

Je weet maar nooit…

HONDENHEUVEL:

Ons schitterende project hondenheuvel mag en zal ook niet in gevaar komen!

Maar het is wel nodig dat wij binnen de gemeente grenzen van Beuningen, een nieuwe stek vinden. Hondenheuvel zelf gaat op de schop om het voor het hele jaar gebruiksklaar te maken, zodat we te aller tijden de uitlaatservice kunnen voortzetten.

Heeft u ‘n tip?

ANTIKRAAK:

We willen best graag antikraak of leegstandwet wonen maar dan wel voor minimaal 5 jaar. Voor wat betreft de eventuele huurprijs voor een pand is er afhankelijk van de bruikbaarheid, best een goede huurprijs op te brengen.

>>HOME<<