…workshops…

Kort maar krachtig!
…hond in de hand…
Nieuwe serie workshops in april!

Onze klanten reageren vaak verrast op de “trainings-dingetjes” die ze bij ons zien. Voor ons aanleiding om 4 korte workshops van elk 30 minuten te organiseren.  Per keer kunnen minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers aanschuiven. U kunt zelf voor een of meerdere workshops inschrijven en de kosten zijn:

€ 15,= deelname per workshop.
€ 55,= deelnemen aan alle 4 workshops.

U komt met uw hond en er kan één extra gezinslid met u meekomen. Bij ’n workshop benodigd attribuut kunt u bij ons kopen als u dit niet heeft. Geef dit bij uw inschrijving op.

De workshops zijn kort, omdat u kort en bondig informatie krijgt, een demonstratie en zelf ’n poging waagt. Daarna moet u er zelf thuis mee aan de slag.

Goed om te onthouden: 100 trainers, trainen op 100 manieren. De beste manier is de manier die u aanspreekt en die bij uw situatie past. 

Voor dit pretpakket kan per keer of tegelijk worden ingeschreven.  Stuur een mail als u wel wilt maar er nu geen plek is.

>>Achtergrondinformatie<<

Vanaf 2 april kunt u weer inschrijven via ons boekingssysteem.

Bij ons te bestellen maar ook op internet te vinden;

Of elk ander doosje als het maar werkbaar is. Het moet klein genoeg zijn om makkelijk bij je te dragen. Maar snel open te maken.
Gebruik GEEN plastic zakje!

Dit fluitje heeft beslist onze voorkeur. (Acme 211,5) Gebruik alleen een fluitje wat je zelf ook hoort, maar gebruik GEEN voetbalfluitje. 

Mooie goed werkende traningsdisc. Zelf maak ik dit goedkoop en creatief, van een touwtje waaraan 20 bierdoppen, ’n bos met oude sleutels is ook bruikbaar.