Woningnood

Hallo hondenbaasjes, vrienden en bekenden m/v;

Nu er zoveel te doen is rond de verkoop van de kerk inclusief ons huis, waar we eind september gedwongen uit zullen moeten, blijkt er onrust te ontstaan over het voortbestaan van de Uitwaaiers. 

Een ding is duidelijk: Hondenheuvel/de Uitwaaiers, blijft bestaan! De bijna afgeronde upgrade is juist daarvoor georganiseerd!

Omdat u tijdig van ons moet weten of en met welke beperkingen u, misschien toch, te maken kan krijgen, sturen we u op 15 juli een overzicht van de te verwachten programmering en evt. beperkingen. In het slechtste geval heeft u dan tijd alternatieven te zoeken voor dag- en vakantieopvang, als dat bij ons in gevaar zou komen. Wij doen er echter alles aan de complete service te blijven bieden.

Woningmarkt:

Het begint er qua kans op een woning slecht voor ons uit te zien. Sterker nog: in de reguliere, losgeslagen, woningmarkt kunnen wij het wel vergeten. Antwoorden op onze zoektochten en reacties van o.a. de sociale raadslieden en makelaars, laten elk sprankje hoop varen. We betalen ons scheel aan inschrijfgelden om vervolgens overal kansloos te zijn door extreme wachtlijsten.

Gezien onze situatie, is dat een triest vooruitzicht. We weten ook niet of de verhuurder ons daadwerkelijk op straat zet of hoe het dan gaat, maar coulance zit er vooralsnog niet in.

Wij blijven, mogelijk tegen beter weten in hopen op sympathisanten die nog mogelijkheden hebben of kunnen creëren, ons verhaal in de pers krijgen en/of initiatieven richting crowdfunding en bv. Hart in actie.

Ziet u nog kansen voor ons dan horen we dat natuurlijk graag.

Wilt u meer over onze achtergronden en verleden weten, vraag dan naar “ons verhaal”. Dan sturen we u dat toe.

Om u niet te blijven bestoken met onze sores kunt u verdere berichtgeving over deze problematiek, via de button WONINGNOOD, rechts op onze site blijven volgen.

Margot en Jeroen.