Wie zijn wij

Even voorstellen Margot en Jeroen!

Wij zijn samen met onze gasten “de Uitwaaiers”.

Margot Linders…

Dierenliefhebster in hart en nieren. Na 28 jaar in de zorg te hebben gewerkt bij ZMW Verpleeghuis Waelwick… nu volop bezig met de Uitwaaiers/Hondenheuvel en (mantel)zorgen voor partner met CVA Jeroen Hilhorst. Een drukke maar dankbare dagtaak en een verrassend boeiende uitdaging om samen met hem dit werk te kunnen doen.

Margot is voornamelijk belast met de logistiek, uitvoering en verzorging van de honden. Daarbij geholpen door een fantastisch team vrijwilligers.

Jeroen Hilhorst…

Pensioengerechtigde leeftijd en zwaar aangedaan door 4x CVA. maar nog steeds actief in ’t bedrijf met name backoffice, klantcommunicatie, beleidsontwikkeling. Eveneens vele jaren ervaring met uiteenlopende honden soms met behoorlijke rugzak. Wel ervaringsdeskundige maar in geen geval een hondenfluisteraar! Na met eigen honden, verschillende trainingen te hebben gevolgd, ontdekt, van nature, bijna alles te kunnen met veel honden. Als je je hond “leest” weet je wat er in hem omgaat en hoe je hem kan ondersteunen.

Onze 4 honden voorafgegaan door superhond Pepper die slechts 6 jaar mocht worden.;

  • Podenco-mix Salto uit Spanje geadopteerd toen ie 8 maanden was, als speelmaatje voor Pepper.
  • Podenco-mix Misha, ook uit Spanje toen ze 1 jaar oud moest ze van de ene dag op de andere elders weg. Eerst in noodopvang en inmiddels geadopteerd.
  • Podenco-mix Ricky in opvang genomen wegens overlijden baasje en inmiddels geadopteerd.
  • Podenco-mix Mokkel uit Spanje en geadopteerd.

Gezamenlijk “apetrots” op ons fantastische project “Hondenheuvel”. een feestelijk uitlaatterrein. Wilt u meer weten of uw hond inschrijven dan horen wij graag van u…..

Bel ons of mail via >>Contactgegevens Uitwaaiers<<. Wilt u daadwerkelijk gebruik gaan maken van onze uitlaatservice dan maken we een afspraak om kennis te maken. Als er voldoende ruimte is gaat uw hond snel mee voor een eerste wandeling.

Bedrijfsgegevens:

De Uitwaaiers (VOF) Bezoekadres Schoolpad 5 Ewijk, alleen op afspraak.

KvK. 38021673 Algemene Voorwaarden gedeponeerd.

Bankrelatie Regiobank: NL16 RBRB 8834 8884 64  Ten name van: De Uitwaaiers

Onze Labrador Pepper hebben we ooit geleerd om wegloper Salto terug te halen, omdat ie uren weg kon blijven. Hiertoe hadden we een wat langer touw aan Salto’s halsband vast gemaakt. Op de commando’s: “Vooruit”, “Vast” en “Kom maar brengen” haalde Pepper vrijwel alles op en zo ook haalt ze in deze film Misha op. Waanzinnig leuk maar soms ook heel handig. Pepper is helaas op 6 jarige leeftijd overleden, maar wonderlijk genoeg blijkt Misha veel leidende taken van Pepper te hebben overgenomen, zo ook het “kom maar brengen”  wauw!!