Wie zijn wij

Margot Linders…

…dierenliefhebster in hart en nieren. Ik werk ruim 25 jaar in de zorg met dementerend-ouderen in Ewijk. Ervaring met uiteenlopende dieren en met name honden. Qua liefde en belangstelling voor dieren van grote invloed geweest op mijn partner Jeroen Hilhorst. Ik vind het een verrassend leuke uitdaging om samen met Jeroen de stap te nemen onze uitlaatservice te runnen. Veel geleerd van Jeroen door de vanzelfsprekende manier waarop hij met honden omgaat.

Samen hebben we 3 honden;

  • Podenco-mix Salto uit Spanje geadopteerd toen ie 8 maanden was.
  • Podenco-mix Misha, ook uit Spanje toen ze 1 jaar oud was eerst in noodopvang genomen en inmiddels geadopteerd.
  • Podenco-mix Ricky in opvang genomen wegens overlijden baasje en inmiddels geadopteerd.
Jeroen Hilhorst…

…Pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds actief in ‘t bedrijfsleven. Na ruim 8 jaar ervaring met talloze honden, waaronder een aantal met ‘n behoorlijke rugzak, dagopvang en uitlaatservice, ben ik wel ervaringsdeskundige maar in geen geval een hondenfluisteraar! Na met eigen honden, verschillende trainingen te hebben gevolgd, heb ik ontdekt, van nature, bijna alles te kunnen met veel honden, maar ik ben beslist geen gecertificeerd trainer! Ik heb geleerd, dat als je je hond “leest”, hij je precies vertelt wat er in ‘m omgaat. Waardevolle lessen van Margot gehad in de dagelijkse verzorging van de hond.

Inmiddels ernstig aangedaan en dus beperkt door 3 x ‘n herseninfarct, maar nog steeds vol passie datgene doen wat nog wel kan.
Wilt u meer weten of uw hond inschrijven dan horen wij graag van u…..

Bel ons of mail via Mail: Contact. Wilt u daadwerkelijk gebruik gaan maken van onze uitlaatservice dan maken we een afspraak om kennis te maken. Als er voldoende ruimte is gaat uw hond snel mee voor een eerste wandeling.

Telefoon: 0652-381504//0654-605560  Mail: Contact

Bedrijfsgegevens:

De Uitwaaiers (VOF) Klaphekstraat 1a 6644 CK Ewijk

KvK. 38021673 Algemene Voorwaarden gedeponeerd.

Banknr. NL47 ABNA0 456870490

Onze Labrador Pepper hebben we ooit geleerd om wegloper Salto terug te halen, omdat ie uren weg kon blijven. Hiertoe hadden we een wat langer touw aan Salto’s halsband vast gemaakt. Op de commando’s: “Vooruit”, “Vast” en “Kom maar brengen” haalde Pepper vrijwel alles op en zo ook haalt ze in deze film Misha op. Waanzinnig leuk maar soms ook heel handig. Pepper is helaas overleden, maar wonderlijk genoeg blijkt Misha veel leidende taken van Pepper te hebben overgenomen, zo ook het “kom maar brengen”  wauw!!