Wie zijn wij

Even voorstellen Margot en Jeroen!

Wij zijn samen met onze gasten “de Uitwaaiers”.

Margot Linders…

Dierenliefhebster in hart en nieren. Heeft 28 jaar in de zorg gewerkt bij ZMW Verpleeghuis Waelwick… Nu volop bezig met de Uitwaaiers/Hondenheuvel en zorgen voor CVA partner Jeroen Hilhorst. Ervaring met uiteenlopende dieren en met name honden. Qua liefde en belangstelling voor dieren van grote invloed geweest op partner Jeroen Hilhorst. Het is ’n verrassend leuke uitdaging om samen met hem dit werk te mogen doen.

Jeroen Hilhorst…

Pensioengerechtigde leeftijd en zwaar aangedaan door 4x CVA. maar nog steeds actief in ’t bedrijfsleven. Inmiddels heel wat jaren ervaring, ook met honden met ’n behoorlijke rugzak, dagopvang en uitlaatservice. Wel ervaringsdeskundige maar in geen geval een hondenfluisteraar! Na met eigen honden, verschillende trainingen te hebben gevolgd, ontdekt, van nature, bijna alles te kunnen met veel honden, maar beslist geen gecertificeerd trainer! Als je je hond “leest”, “hoor” je wat hij je vertelt wat er in ‘m omgaat. Waardevolle lessen van partner Margot in de dagelijkse verzorging van de hond.

Onze 4 honden;

  • Podenco-mix Salto uit Spanje geadopteerd toen ie 8 maanden was.
  • Podenco-mix Misha, ook uit Spanje toen ze 1 jaar oud was eerst in noodopvang genomen en inmiddels geadopteerd.
  • Podenco-mix Ricky in opvang genomen wegens overlijden baasje en inmiddels geadopteerd.
  • Podenco-mix Mokkel uit Spanje en geadopteerd.

Een enkele keer vangen wij een bijzondere zorghond op die we helpen weer terug te kunnen naar een echt hondenleven…

Gezamenlijk “apetrots” op ons fantastische project “Hondenheuvel”. een feestelijk uitlaatterrein. Wilt u meer weten of uw hond inschrijven dan horen wij graag van u…..

Bel ons of mail via >>Contactgegevens Uitwaaiers<<. Wilt u daadwerkelijk gebruik gaan maken van onze uitlaatservice dan maken we een afspraak om kennis te maken. Als er voldoende ruimte is gaat uw hond snel mee voor een eerste wandeling.

Bedrijfsgegevens:

De Uitwaaiers (VOF) Bezoekadres Schoolpad 5 Ewijk, alleen op afspraak.

KvK. 38021673 Algemene Voorwaarden gedeponeerd.

Bankrelatie Regiobank: NL16 RBRB 8834 8884 64  Ten name van: De Uitwaaiers

Onze Labrador Pepper hebben we ooit geleerd om wegloper Salto terug te halen, omdat ie uren weg kon blijven. Hiertoe hadden we een wat langer touw aan Salto’s halsband vast gemaakt. Op de commando’s: “Vooruit”, “Vast” en “Kom maar brengen” haalde Pepper vrijwel alles op en zo ook haalt ze in deze film Misha op. Waanzinnig leuk maar soms ook heel handig. Pepper is helaas op 6 jarige leeftijd overleden, maar wonderlijk genoeg blijkt Misha veel leidende taken van Pepper te hebben overgenomen, zo ook het “kom maar brengen”  wauw!!