…vuurwerkarrangement…

Heeft uw hond al plannen voor de komende jaarwisseling?

Naar het zich laat aanzien blijft vuurwerk met de jaarwisseling toegestaan. Derhalve hebben we voor onze vaste gasten ook dit jaar de mogelijkheid gebruik te maken van ons

“Vuurwerkarrangement” 

Een aangepast programma voor een BEPERKT aantal honden, waarbij we de beestjes 3 dagen lang begeleiden bij het beleven van vuurwerkgeweld.   

Het arrangement bestaat uit:

>van 30 december tussen 08:30 en 09:00 uur ophalen van de honden.

>tot 1 januari 17:00 en 17:30 uur weer thuisbrengen.

>en het programma:

30 december: ’s morgens de gebruikelijke royale uitlaat op hondenheuvel en ’s middags (indien verantwoord) in de middag nog een korte uitlaat.

Verder zijn de honden gezamenlijk met onze honden binnen en buiten op ons afgesloten thuisterrein.

31 december:  ’s morgens vroeg en afhankelijk van de omstandigheden uitlaat op hondenheuvel. Ook deze dag zijn de honden gezamenlijk op ons thuisterrein waar ze onder toezicht vrijelijk binnen en buiten kunnen zijn en eigen “vluchtplekjes” kunnen vinden.

Behalve wat afleidende geur van wat lekkers, passen we geen trucs toe en de honden mogen bang zijn, maar we zijn altijd bij ze in de buurt voor aandacht, ’n praatje en beloning.

1 januari: ’s morgens in principe weer uitlaat op hondenheuvel en eind van de middag nogmaals maar afhankelijk van de situatie op straat. Tussendoor weer vrijelijk op het thuisterrein, en na het eten weer naar de baasjes.

Ook met name in de oudejaarsnacht is er toezicht in dezelfde ruimte als de honden. Op vuurwerk momenten gaan wij zelf af en toe met ze in de tuin maar ze kunnen op hun eigen moment zelf direct naar binnen.

De honden krijgen ruim voldoende beweging, aandacht en zorg. En de maaltijden zijn luxe voor de honden die wat dat betreft geen beperking hebben.

Honden kunnen in dit specifieke programma niet op andere tijden gehaald of gebracht. En er is verder GEEN uitlaatservice op die dagen.

De kosten per hond voor deze 3 dagen vol pension: € 75,=

Reservering noodzakelijk en toelating op volgorde van aanmelding: tot uiterlijk 1 december.

Let wel: er is helaas een beperkt aantal plaatsen!

Luxe ontbijten en 5 sterren diners voor de “knalfuifers”;