…vuurwerkarrangement…

Heeft jullie hond al plannen voor de komende jaarwisseling?

Nou die van ons wel hoor… want naar het zich laat aanzien blijft vuurwerk met de jaarwisseling toegestaan. Derhalve hebben we voor onze vaste gasten ook dit jaar de mogelijkheid gebruik te maken van ons

“Vuurwerkarrangement” 

Een aangepast programma voor een beperkt aantal honden waarbij we, samen met onze gasten, het vuurwerk geweld lekker over ons heen laten komen.   

Het arrangement bestaat uit:

>van 30 december tussen 08:30 en 09:00 uur ophalen van de honden.

>tot 1 januari 17:00 en 17:30 uur weer thuisbrengen.

En het programma:

30 december: ’s morgens de gebruikelijke royale uitlaat op hondenheuvel en ’s middags (indien verantwoord) in de middag nog een korte uitlaat.

31 december:  ’s morgens vroeg en afhankelijk van de omstandigheden uitlaat op hondenheuvel.

1 januari: ’s morgens in principe weer uitlaat op hondenheuvel en eind van de middag nogmaals, maar wel afhankelijk van de situatie op straat. Tussendoor weer vrijelijk op het thuisterrein, en na het eten weer naar de baasjes.

Op alle dagen zijn de honden gezamenlijk met onze honden in huiselijke sfeer, binnen en buiten op ons afgesloten thuisterrein. Steeds onder toezicht kunnen ze vrijelijk binnen en buiten zijn en eigen “vluchtplekjes” vinden.

Op vuurwerk momenten gaan wij zelfs af en toe met ze in de tuin, maar ze kunnen op hun eigen moment zelf direct naar binnen.

Behalve wat afleidende geur van wat lekkers passen we geen trucs of medicatie toe en de honden mogen bang zijn. We zijn altijd bij ze in de buurt voor aandacht, ’n praatje en beloning.

De honden krijgen ruim voldoende beweging, aandacht en zorg. En de maaltijden zijn luxe voor de honden die wat dat betreft geen beperking hebben.

Honden kunnen in dit specifieke programma niet op andere tijden gehaald of gebracht. En er is verder GEEN uitlaatservice op die dagen. Het arrangement kan wel een dag eerder beginnen en ’n dag langer duren.

De kosten voor deze 3 dagen vol pension: Hond1; € 75,= Hond2; € 130,=

Reservering noodzakelijk en toelating op volgorde van aanmelding: tot uiterlijk 1 december.

Let wel: er is helaas een beperkt aantal plaatsen!

ATTENTIE! 30 en 31 december en 1 januari is er GEEN UITLAATSERVICE!

Luxe ontbijten en 5 sterren diners voor de “knalfuifers”;