vuurwerkarrangement 2024

Hoewel we ook dit jaar ons vuurwerkarrangement organiseren, is het gelijk al VOL. De inmiddels vaste deelnemers boekten direct weer en meer ruimte is er niet.

>Op 30 december halen we de hond op tussen 09:00 en 10:00 uur.
>Op 1 januari brengen we hem weer thuis tussen 17:00 en 18:00 uur.

In een zorgvuldig samengesteld programma helpen we onze gasten het vuurwerkgeweld wel door.

 

We leven die dagen samen met onze vierpoters en gasten in en om huis. We halen geen trucjes uit, werken niet met medicatie maar we bieden ze veiligheid, afleiding en zorg. De honden mogen gerust bang zijn en kunnen lekker schuilen in een eigen vluchtplekje.

In de dag en nachtverblijven staan radiootjes met wat rustige muziek en er is overal wat extra lekkers en aandacht voor ze. Natuurlijk hebben ze ook steun aan elkaar.

De uitlaat is op hondenheuvel zolang de situatie dat toelaat (voornamelijk in de ochtenden). Verder verblijven ze gezamenlijk op ons thuisterrein, in de dag en nachtverblijven met voldoende beweging, spel, aandacht en het nodige lekkers.

Dit (3 daags)volpension arrangement komt op: hond1 € 95,= en hond2 € 160,=. Extra en aansluitende dag(en) voor of na, tegen reguliere dagprijs + suppletie.

Ook op 29 december en 2 januari zijn we voor de reguliere h-a-h service gesloten. Alleen evt, deelnemers aan het arrangement zijn dan aanwezig.