alweerbericht

Weersinvloeden!

10-09; We gaan weer uitwaaien met alle gasten… Maar 11 september HITTEPLAN: De honden krijgen rust, water en schaduw en ze gaan rond 12:30 weer naar huis! Wellicht is met die hitte thuis houden beter en dat horen we dan graag tijdig van u.

Dinsdag 12 september mogelijk ook beperking maar dat leest u dan hier. Uw klantpost checken wordt steeds belangrijker.


Aanpassingen zijn er in principe op dagen vanaf >24 C ° of bij andere weersextremen. Voor de weekendhonden kijken we ad hoc voor de tijden en dat hoort u dan zo mogelijk bij het boeken.Zaken als (auto)pech, ziekte, extreem weer en calamiteiten kunnen de huis aan huis service maar ook de uitlaatservice behoorlijk parten spelen. Van het ene moment op het andere, veelal onvoorspelbaar en altijd ongelegen.

In voorkomende situaties;

Is er sprake van verstoring in onze service dan krijgen eerst gasten die in de planning staan zo tijdig mogelijk bericht wat er gaande is en de eventuele gevolgen.

We proberen zo snel mogelijk alternatieven te regelen en extra hulp op het veld. Indien haalbaar ook vervangend vervoer met veilige nood benches.

Uw eigen voorzorgsmaatregelen:

Het kan zeer wenselijk zijn iemand paraat te hebben die uw hond in voorkomende gevallen kan halen/brengen en/of mogelijk uitlaten. Misschien zelfs kunt u snel schakelen met uw werk en de hond thuis houden.

Gelukkig komt het zelden voor, maar met een goede voorbereiding op dit gebied kunnen oplossingen snel voor handen zijn.

Het lukt ons wellicht niet altijd u hierover tijdig te berichten.
Het zal u wellicht niet altijd lukken berichten tijdig te lezen.