uw hond bij ons in service

Nadat uw hond bij ons is aangemeld en ingeschreven, komen we op afspraak kennismaken bij u thuis. Bij voorkeur doen wij dat op een zaterdag of zondagmiddag zo rond 15:00.

Als het van beide kanten akkoord is koopt u 10 dagkaarten en komt Margot op de afgesproken dag de hond ophalen.

De eerste dag gaat ie in principe mee naar het thuisterrein om elkaar te leren kennen. Als dat goed gaat en de hond is voldoende benaderbaar, gaat ie rond 12:00 uur kennis maken met de roedel op het speelveld Hondenheuvel.

De eerste dag is het belangrijk dat u direct bereikbaar bent voor vragen of bijzonderheden.

Dan het reguliere dagprogramma:

Tussen 08:00 en 09:15 uur halen we de honden op en gaan naar het veilig afgesloten veld “Hondenheuvel” aan het Schoolpad in Ewijk. De parkeerhekken gaan dicht en de honden los. Heerlijke uitlaat en speeluren tussen 09.00 en 14.00 uur. Lekker rennen, ravotten, zwemmen, graven, springen, spelen en klimmen. Maar ook is er de geconditioneerde blokhut waar ze in benches eten en gaan rusten.

De honden zijn altijd onder toezicht van ons team, en er is volop gelegenheid om te schuilen tegen zon en regen. Op dit speelterrein kunnen de beestjes flink de beest uithangen en pret maken met roedel en speelobjecten, of een individueel speelmaatje kiezen.

Moe van plezier keren de honden, na zo’n dag huiswaarts en dromen gaan ze vanzelf wel. Tussen 14:15 en 15:15 zijn ze weer thuis.

Als een hond 3 keer bij ons is geweest kan ie ook voor meerdaagse opvang terecht. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

De honden verblijven in huiselijke sfeer en er is vrijwel elk moment toezicht. Ook ’s nachts zijn ze binnen gehoorafstand. Afhankelijk van de drukte of welke honden er zijn kunnen ze samen los in de ruimte of gaan in een bench.

U kunt met de hond zelf even komen kijken op Hondenheuvel om te zien waar uw dier de dag door brengt. Dit kan op een middag na 15:00 uur op afspraak.