Timo1134

>>Nieuwsbrief<<                            >>Staartjes<<

 

Door omstandigheden is het regelmatig niet mogelijk de persoonlijke pagina’s op de oorspronkelijke manier te onderhouden. Wij doen ons best hier iets op te vinden.

 

Aankoop 20 dagkaarten 7 juni. Afgeschreven op: 08-06 / 09-06 / 10-06 / 11-06

Nog tegoed: 18 dagkaarten 21 oktober 2018

Vakantie voor Timo zit er haast al weer op… het was een feest hem er bij te hebben. Hij ligt goed in de roedel en kan met iedereen overweg. Is altijd in voor ravotten en bemoeit zich graag met wat er om hem heen gebeurd. Luistert goed en is enthousiast als je thuis komt…. Hij pikt graag een plekje op de bank in en als er geen ruimte is wurmt hij zich er wel tussen.

Stokken, water, rennen, stoeien en honden…. nou ja en dat heet dan uitwaaien en is het hele verhaaltje wel weer compleet… Oh ja… en dan natuurlijk nog eten…
Skip, Rocky, Timo, Ketske, Flo, Salto, Misha en Ricky waren vandaag van de uitwaaierspartij… en dan komt Börner er zo ook nog bij.

20 oktober 2018

Rennen, hollen, graven, vliegen en weer doorgaan… de hele roedel vol overtuiging lang de Maasoever… even onder de indruk van een grote luchtballon maar daar had voornamelijk Timo veel last van en die ging er even tussenuit… Snel even aangelijnd en alles was weer redelijk rustig… een heerlijke dag die in mist begon maar zomers uitpakte…19 oktober 2018

Wat een dag…. wel aan de wandel maar geen verslag…..18 oktober 2018

Een flinke roedel in twee gedeeltes uitgelaten…. Dikke pret voor Jussi en Ricky tijdens het stoeien. Jussi die dan eerst zit te blaffen omdat het “vrouwtje” nog thuis en dat moet ie verdedigen…Jussi; zo hoort het ook hoor. Bowdy en Koos….. tja… kijk maar op het filmpje… Bowdy is een ruwe energieke sterke Labrador… Koos nog een jong prulletje Heidelwachter…. Koos bang of onder de indruk? Zie het zelf op de film. Timo met z’n mooie witte krulletjes… heerlijk zoals ie het met iedereen kan vinden en met regelmaat z’n eigen plek in huis verovert….17 oktober 2018

Bowdy, Flo, Ketske, Ollie, Timo,Rocky, Misha, Salto en Ricky…. ‘n aardig roedeltje zo in de grote wei langs en soms in de Maas…. Timo en Ollie waren de maatjes van de dag en Bowdy met Flo de stormvogels zoals gebruikelijk… o,o, wat kunnen sommige honden toch onvermoeibaar met elkaar bezig zijn de hele dag…

Bij de film: let op het fluitje en Ollie met Timo…Betaling ontvangen voor de vakantie van Timo en het eten. 9 t/m 13 mei.

11 mei 2018

Vandaag met Jussi (Lagotto) in de roedel als aanvoerder van het stokken smijt spel alweer een super lekkere wandeling gemaakt met zo’n beetje de vaste dagelijkse roedel langs en ook in de Maas. Zowat 2 volle uren rennen, zwemmen en met elkaar najagen, betekent dat het hele spul, thuis, na het eten compleet toto ergens op een plek lag na te dromen…

Timo slaat aan (beperkt hoor) als de klokken van de kerk naast ons gaan luiden maar is heel simpel weer te corrigeren…..

 10 mei 2018

Pfff… heerlijk weer is best lekker maar nu het is afgekoeld hebben we het niet minder naar ons zin en de vierpoters ook… Dat bleek wel bij de grote ochtendwandeling waarbij we deze keer met alle 8 tegelijk op pad zijn geweest en wat er tussentijds is gebeurd mag je raden maar inmiddels ligt hier iedereen compleet knock-out op de plaats…

Deze keer doen we maar een algemeen filmpje ter illustratie van wat de roedel vanochtend vooral deed…. Het resultaat van dergelijke wandelingen en stoeipartijen met elkaar is dat het hele spul ‘s nachts alleen nog maar behoefte heeft aan slaap en rust… en dus hoor je ze ook niet meer na de laatste wandeling.9 mei 2018

Vandaag in de uiterwaarden alles gedaan onder het toeziend oog van 31 zwanen… Het was er druk met honden en dat vergroot het feest alleen maar… Gelukkig komen ook vreemde baasjes gewoon met hun hond op onze roedel af in plaats van hun prulletje angstig op te nemen of terug te gaan. Nou ja het waren niet allemaal prulletjes want er liepen me toch een paar “koeien” bij…

Door het hoge gras zijn we er soms een paar kwijt maar gelukkig reageren ze allemaal op het fluitje en is het spul zo maar weer bijeen…

Timo, Lola, Angel, Pip, Zora, Duc, Shaka, Kaya, Ricky, Djambo, Keet, Ketske, Pepper, Salto, Misha, Flo en nog twee heel grote Flatcote Retrievers dat was zo’n beetje het kluppie wat er ronddoolde los nog van de baasjes die er bij hoorde.

Thuis eerst in de rust stand en zelf even op adem komen. En na onze siësta gingen er een paar nog wat dollen in tuin en waterbadje.

Timo en Pip begonnen elkaar te “slopen”…. Lola en Zora deden dat nog fijntjes na, Angel zocht een rustig plekje en ons eigen viertal dook onder in onze privé Dug-Out.

 

 18 april 2018

Timo… je bent een feest om er bij te hebben….! Timo kan het goed vinden met alle andere honden, doet veel spelen, rennen, ravotten en heel graag zwemmen…. Na een eerste twijfel overwinnen van “waar is het vrouwtje nou” kon ie los en ging vol gas de vrijheid proeven. Timo luistert goed en kent maar al te goed de hondentaal, zonder bang te zijn. Hij schrikt soms even van iets maar is er verder niet van onder de indruk.

“Onnodig” blaffen stoppen we en verder is er in het geheel geen verkeerd gedrag opgemerkt.

Er zijn nog geen servicekaarten gekocht. Totaalbedrag voor de vakantie en deze dag komt uit op € 100,- (€ 87,50 + € 12,50)

Wandelkaart afgeschreven op: 18 april17 april 2018

Timo….. Morgen ben je bij ons in de roedel…. spannend voor jouw voor ons maar zeker ook voor het vrouwtje….

Ik kom Timo rond 08.00 uur halen en jullie halen hem zelf terug aan Klaphekstraat 1A pal achter de kerk in Ewijk, rond 12.00 uur.

Deze pagina wordt daarna opgemaakt met verslag en beeldmateriaal. 

Dag Stefanie,

Bedankt voor je inschrijving die je overigens tot niets verplicht.

Je krijgt per mail ook nog de (nou eenmaal verplichte) algemene voorwaarden en de bevestiging van je inschrijving.

In dit “dagboek” worden beeldmateriaal en verslagjes geplaatst over de momenten waarop Timo in onze service is opgenomen. Tevens ook wordt hier actuele informatie gezet en de afschrijving van aangekochte wandel of dagkaarten.

Om Timo in onze service op te nemen is het nodig om hem met een van onze wandelingen mee te laten gaan zodat we een beeld kunnen krijgen over zijn gedrag in de roedel. Daartoe kun je naar wens een wandel of dagkaart kopen.

Je geeft aan daarbij mee te willen en dat is zeker mogelijk. Wij doen dergelijke wandelingen bij voorkeur ‘s morgens rond 08.00 uur. We halen Timo dan op en gaan er meer naar het uitlaatgebied. Je kunt daar ook heen komen en met de wandeling mee gaan. Wij brengen dan na de wandeling Timo weer naar huis maar laten hem dan wel even hier bij ons rondsnuffelen ter kennismaking.

Hier bij ons thuis komen kijken mag natuurlijk wel, en natuurlijk wil je weten waar je viervoeter die dagen gaat wonen. Echter er zijn altijd (vreemde) honden hier, die redelijk kunnen aanslaan op bezoek. We proberen dit te vermijden maar als je het toch wilt is dat prima hoor en ook te begrijpen.

Als ik de gewenste data goed heb begrepen is de opvang van Timo bedoeld op: 9 tot en met 13 mei. Wij komen Timo dan halen rond 08.00 uur en Timo komt dan weer thuis op zondag 13 mei rond 18.00 uur. Als deze data juist zijn de kosten € 87,50 voor 5 dagkaarten + € 12,50 voor de eerste wandeling ter kennismaking. Je kunt altijd meerdere wandel- en/of dagkaarten kopen als je denkt vaker van onze service gebruik te gaan maken.

Eten geef je aan ons mee (Hij kan hier ook vlees mee eten dat komt op € 2,= per dag).

Mocht je nog andere data in gedachten hebben is het goed te weten dat wij van 21 mei tot en met 20 augustus geen ruimte hebben en alles is volgeboekt! Dit kan nog wijzigen.

Ik hoor graag weer verder van je, en nogmaals je bent tot niets verplicht.

Hartelijke groet,

Jeroen Hilhorst 

 

 

 

Datum en oudere verslagen

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Vestibulum volutpat pretium libero. Cras id dui. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum. Nullam nulla eros, ultricies sit amet, nonummy id, imperdiet feugiat, pede. Sed lectus. Donec mollis hendrerit risus. Phasellus nec sem in justo pellentesque facilisis. Etiam imperdiet imperdiet orci. Nunc nec neque. Phasellus leo dolor, tempus non, auctor et, hendrerit quis, nisi.

 

 

 HUISSLEUTEL: Op 23 januari jullie huissleutel in ontvangst genomen. De belofte van hoe wij de sleutel om zullen gaan heeft u in papieren versie ontvangen en is inmiddels ook per mail aan jullie gestuurd.Algemene informatie van De Uitwaaiers:

 • Dagelijks zijn we met onze honden we om uiterlijk 08.15 uur bij het uitlaatterrein. We passen de route en dus de aanrijdtijden aan als we gasthonden gaan ophalen en afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond ophalen.
 • Naar verwachting zullen we doorgaans tussen 07.30 uur en 08.00 uur uw hond ophalen en rond 10.00 uur gaan we weer weg bij het uitlaatgebied en brengen we in omgekeerde volgorde de hond weer terug tenzij hij meegaat voor de dag-uitlaat en bij ons komt eten. U kunt uw hond ook brengen. tussen 07.00 en 07.45 uur.
 • In de middag om uiterlijk 15.30 uur zijn we weer in het uitlaatgebied en ook nu passen we de route en aanrijtijden aan als we gasthonden gaan ophalen. Ook weer afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond eventueel ‘s middags ophalen.
 • Om ongeveer 17.00 uur stappen we weer in en gaan richting huis. Opnieuw komt hier de aanrijdtijd bij. We verwachten dat uw hond zo tussen 17.15 en 17.45 weer terug is in huis tenzij anders  is afgesproken omdat er nog een avond wandeling bij komt.
 • In de avond gaan we rond 21.00 uur naar een klein veld hier in de buurt voor een korte laatste ronde.
 • Het afstrepen van de gebruikte wandel of dagkaarten kunt u ook op deze pagina volgen.
In onze auto hebben we het volgende bij ons:
 • Handdoeken voor afdrogen van de honden
 • EHBO materialen
 • Riemen en sliplijnen
 • Lange uitlooplijn
 • Brokjes, lekkers
 • Hondenfluitje
 • Trainingdisc
 • Poepzakjes
 • Monstermateriaal voor ontlasting

De auto heeft voldoende luchtverversing, wat met name in de zomer van groot belang is. Verder bestaat het interieur van de auto uit benches en een loopplank. In de gebieden waar de honden uitgelaten worden is altijd voldoende water (drinken) aanwezig of we hebben dit voldoende bij ons.