teddy1215

Hallo Anne-Marieke,

Dank voor je aanbod de dinsdag en vrijdagochtend als vrijwilliger mee te draaien in de diensten op Hondenheuvel.  We zien je dan graag om uiterlijk 08.30 uur voor het opvangen van de eerste honden. 

De algemene taken aldaar zijn je inmiddels duidelijk en als je tot 10.30 daar kunt zijn om in elk geval de eerste honden weer naar huis te helpen is het genoeg. Als je een keer verhinderd bent horen we dat graag tijdig van je.

We willen met ons team een positief succes gaan maken van Hondenheuvel en ons best doen de onvolkomenheden van het terrein en de gasthonden voor lief te nemen.Hierbij jouw persoonlijke pagina waarop we zaken aangaande jou en de honden met je kunnen communiceren.  We hopen dat je het leuk vindt om op Hondenheuvel te blijven komen. 

Nu je een goed beeld hebt ervaren wat Hondenheuvel te bieden heeft willen we, ook voor jou, wat meer het algemene beleid voor je persoonlijke aanwezigheid op Hondenheuvel toepassen;

We willen je vragen voortaan een wat grotere rol te vervullen op Hondenheuvel en te helpen met al wat er gebeuren moet. Dat betekent ook dat we je graag om uiterlijk 08.30 uur daar zien om de honden te helpen ontvangen en dan tot 10.30 ongeveer om de meute weer weg te helpen.

Maar je kunt natuurlijk ook voor alle drie je honden WANDEL kaarten kopen zodat wij ze voortaan in het Heuvelprogramma opnemen. We kunnen daar wel een hele scherpe prijs voor maken en je hoeft er dan niet meer bij te blijven.Naam: Anne-Marieke Meyer

E-mailadres: ammeyer@upcmail.nl

Telefoon: 06-21340289

Naam en ras van de hond: Tito, Ginger, Teddy 3x Podenco mix

Gecastreerd of gesteriliseerd : JA, Reu

Gedrag van de hond in het algemeen: T=terughoudend, G=rustig/vrolijk, Ted=onstuimig puper

Informatie over de hond: kan en/of mag loslopen, heeft alle verplichte entingen gehad, is behandeld tegen kennelhoest

Geboortedatum hond: 1-1-2008, 31-10-2013, 12-11-2018

Zijn er al data of tijden waarop u uw hond wilt onderbrengen?:

Naam en telefoonnummer van uw Dierenarts: DK Beuningen 024-6771744

Uw adres gegevens en het adres waar de hond woont: Blatenplak 5 Ewijk