Stijn nieuwe periode

Aantekeningen/algemene opmerkingen m.b.t. Stijn stage en blijven voor zowel Stijn zelf, als voor zijn ouders en Jelmer in te zien. Contact Yuverta per 20-09:

Jelmer van der Tuuk. 0681-265312 j.van.der.tuuk@yuverta.nl


21-09: Stijn je bent de dag goed begonnen met wat er zoal op het veld moet gebeuren en het schoonmaken van de blokhut. Goed gedaan jongen!

Toen we elkaar naderhand ff spraken vroeg ik je of er nog dingen van school te vertellen waren en je zei nee! Maar je hebt niets gezegd of laten zien over de schoolopdrachten en het stageboekje waar elke dag een handtekening van ons in moet…. Dat is niet zoals afgesproken dus we zijn benieuwd waarom.

Denk er om Stijn: blijf betrokken en doe wat is afgesproken. Tot morgen en werk ze.


15-09: Stijn je zou vandaag de kruiwagen legen… Dat heb je niet direct en uit jezelf gedaan maar pas nadat Margot het je weer vroeg. Toon je betrokkenheid aan je stageadres door dit bij volgende opdrachten uit jezelf te doen. Om het helemaal goed te doen is het wel wenselijk dat je dat ding ook netjes schoon gemaakt weer op z’n plaats zet.

Je hebt me niet geappt zoals afgesproken en niet het schoolboekje opgehaald zoals beloofd. Een appje sturen is een halve minuut werk…. Wel goed dat je tenminste vandaag (16-09) een appje stuurde waarvan hier een weergave:

Kijk nog even naar de foto onderaan de pagina…. fijn weekend en tot volgende donderdag.


14-09: Stijn, welkom op je nieuwe stage. Je weet goed wat we in deze periode van je verwachten en dat je eerder aangesproken zal worden op je goede maar zeker ook mindere dingen. Zoals je weet kan ik een oude zeikerd zijn maar vanuit mijn hart heb je beslist al heel wat positiefs mogen ervaren.

Wij zullen er alles aan doen jou volwaardig te begeleiden maar jij moet wel jezelf vooruit helpen, door goed je best te doen en deze stageperiode serieus te nemen, dan blijven wij ook gemotiveerd.

Je bent slim genoeg om er een goede tijd van te maken en zeker met onze hulp. Hou je goed aan de opdrachten van school en van ons dan kom je al een heel eind.

Je eerste opdrachtjes waren:

Mij (Jeroen) elke dag een appje als je naar huis gaat/thuis bent. Dan bel ik even kort met je.

Alleen ontbreekt je stage boekje maar dat haal je vrijdag na je stage op school.

Kruiwagen legen, maar dat kon nog niet vanwege een vrachtwagen.

Succes kerel, je kan het!


TOKEN: We gaan werken met het token beloningssysteem. Als jij echt iets goed doet, wordt er een euro voor je apart gelegd met daarbij de opmerking wat je goed hebt gedaan. Dat zijn niet zozeer de dagelijkse taken/opdrachten maar verder kan het van alles zijn.


Stijn je krijgt een token omdat:

dd:  20-09  reden: Omdat je communiceert! We hebben wat appjes uitgewisseld en je toont daarmee initiatief. Dat vind ik dus: GOED!

dd:    reden:

dd:    reden:

dd:    reden:

dd:    reden: