Staartjes

Voor onze klanten bedoelde, rubriek; “Staartjes”, die altijd via uw persoonlijke pagina bereikbaar is. Het verdiend aanbeveling hier regelmatig naar te kijken.

 

BOOMFEEST!

Hondenheuvel krijgt ‘n upgrade. Voor een bijzondere groenactie, klik hieronder:

>>Beestje+Boompje=Feestje<<

BEDANKT!

Voor het delen van onze zoektocht naar een nieuwe woning!
Onze oproep is viraal gegaan door alle support!VAKANTIE UITWAAIERS

Het hele jaar druk, het hele jaar open en bijna alles kan… Maar nu gaan wij er toch 2 korte vakanties tussenuit. Lekker weg, niet al te ver en met alleen onze eigen honden. Wij zijn in 2021, wegens vakantie gesloten: Let op; kleine wijziging in de data!

  • Vanaf vrijdag 2 april tot en met zondag 11 april.
  • vanaf 1 oktober tot en met 10 oktober.

Zet dit in uw agenda en regel voor uw hond tijdig een oplossing.

KAARTAFSCHRIJVING:

Heeft u DAG kaarten en u wilt een keer een halve dag, dan krijgt u afzonderlijk een betaalverzoek voor ‘n WANDEL kaart, of juist andersom.
Handiger is wellicht beide kaartsoorten aan te kopen dan schrijven wij de kaart gewoon van de pagina af.

MEE-EETSERVICE:

U kunt altijd zelf voer of brokken meegeven voor uw hond, die heeft daarvoor ‘n eigen bak bij ons,  maar  kan ook mee in onze “mee-eetservice” (doorgaans vlees). Dat kost € 1,= per DAG kaart (2 maaltijden) en € 0,50 cent per WANDEL kaart (1 maaltijd) per hond.

OPENINGSTIJDEN:

Voor de rust van de honden en voor ons zelf, ziet de dagindeling er als volgt uit:

  • Honden brengen kan vanaf 07.00 tot 08.30 uur.
  • Vanaf 08.00 uur gaan we rijden en dat betekent dat we de tussen 08.00 en 09.00 uur de honden afhalen.
  • De WANDEL-honden komen tussen 10.30 en 11.00 uur weer thuis.
  • Vanaf 16.45 uur gaan we op pad om de DAG honden weer thuis af te leveren.
  • Uiterlijk 18.00 uur zijn alle honden weer thuis. Tot 18.00 uur kunt u ook zelf uw hond bij ons ophalen.
  • Tijden bij benadering en onder voorbehoud van drukte en route.

GEZONDHEID:

Beleid inzake algemene gezondheid van de honden:

Naast het algehele gedrag en hun conditie, houden we ook de ontlasting van de honden zo goed mogelijk in de gaten. Bij twijfelachtig gedrag of bijzondere ontlasting krijgt u een app, en bespreken we de situatie. Als de omstandigheden niet verbeteren, gaat de hond een volgende keer wellicht, in ‘n separaat uitlaatprogramma en zoeken we opnieuw contact met u, voor overleg. Ons advies zal bij bijzonderheden altijd zijn: overleg met uw dierenarts. Samen doen we er zo alles aan, om de beestjes nog lang en gelukkig uit te laten waaien.

GEWICHT VAN UW HOND:

Vaak is het wenselijk het gewicht van uw hond te weten, of zelfs te volgen. Welnu: wij hebben een rustplek in huis waar vrijwel alle honden wel een keer uit zichzelf op gaan liggen. Laat dit nou een professionele weegschaal zijn, zodat we gelijk het gewicht, op uw pagina, kunnen noteren. Bij deze extra service weegt uw hond zich feitelijk zelf. Wij hebben geen mening over het gemeten gewicht.

BRENGEN/OPHALEN:

Bij het zelf brengen en ophalen van uw hond is het, voor de “openbare orde” beslist nodig dat we van een appje krijgen als u binnen 15 minuten bij ons bent. Tenzij een exacte tijd is afgesproken.  Tussen 07.00 en 18.00 uur zijn we vaak erg druk met van alles. Zo hoeven we niet onnodig te wachten en is onrust goed te voorkomen.

GROEPSAPP:

We hebben u samen met onze mobiele nummers in ‘n groepsapp gezet. Om vergissingen te voorkomen,  willen we u vragen om, aan- of afmelden van honden alleen in deze groepsapp te communiceren. Margot en Jeroen houden dan beiden het overzicht. Algemene verzendlijstberichten komen per nog wel individueel nummer bij u binnen.

PRIJSVERHOGING:

Onvermijdelijk helaas… Als gevolg van hogere organisatiekosten is de prijs van, na 1 januari 2021 aangekochte, kaarten met € 1,= per WANDEL of DAG kaart verhoogd.

Onze service en flexibiliteit blijven, vanzelfsprekend, onverminderd op het niveau wat u van ons gewend bent.

INSCHRIJFGEGEVENS:

Wij verzoeken u wijzigingen van uw inschrijfgegevens, steeds spoedig aan ons door te geven. Voornamelijk (gezondheid hond, woon- , telefoon- en chipgegevens). Een belangrijk punt daarin is, het vermelden van het chipnummer van uw hond, en uw telefoonnummers.

Registratie CHIPNUMMER: Als uw hond niet bij een databank geregistreerd is, weet niemand u te vinden als er iets met uw hond is. Registreren van uw hond staat altijd los van fokker- of kennelregistratie!

VERZEKERINGEN:

Volgens de verzekeraars en de wet bent u, als de bezitter-eigenaar van de hond, zelf aansprakelijk in geval van schade met/door de hond. Onverlet of deze ergens in service is. Zorg derhalve dat uw hond is meeverzekerd op uw WA.
Zo ook in geval de Uitwaaiers schade maken, aan uw opstal. Bijvoorbeeld: we rijden een muur of hek stuk als we uw hond ophalen. Die schade dient u zelf te claimen bij uw verzekeringsmaatschappij. Die gaan wellicht op hun beurt kijken waar de schade te verhalen is.