rekensom

Heel lang mooi weer gehad, waarbij we genoten van ons nieuwe project Hondenheuvel. Heerlijk was het….

Maar dan is er de regen… gelukkig maar want de wereld is te droog en dat is zorgelijk.

Maar op Hondenheuvel geeft dat (feitelijk onvoorzien) heel wat problemen. Het is met name op een paar punten echt een bende geworden voor mens en dier. Een deel van het prachtige grasland is in een modderpoel veranderd. Ten gevolge daarvan wordt alles waar de honden op of tegenaan springen ook bemodderd.

Natuurlijk is het een uitlaatgebied en natuurlijk is het niet erg als honden of materialen vies worden maar onze ingreep is nodig om er  geen totale baggerbak van te maken.

Mede hierdoor waren we genoodzaakt onze open dag af te gelasten. De honden maakt het uiteindelijk niet veel uit maar ons douchepersoneel draait wel overuren om onze gasten nog enigszins toonbaar bij de baasjes terug te bezorgen. Zie hieronder op het filmpje…

Bovendien is het voor eventuele bezoekers/bewoners ook niet lekker daar rond te glibberen.

Wij zijn nu genoodzaakt op enkele plaatsen met name bij de doorgangen van de terreinen tegels te leggen anders wordt het probleem alleen maar groter. Vandaar onderstaande oproep:Wij hopen dat er mensen zijn die ons kunnen/willen helpen aan 60 stuks oude of nieuwe tegels 40×60 cm…. Ongeveer het zelfde aantal in 60×60 cm is ook een optie.

Daarnaast hebben we 1,5 m³ scherpzand/tegelzand nodig en een kruiwagen. Eventueel ook materiaal om tegels te tillen.

Onze vriend en klusjesman Jos, gaat ons nu ook hiermee helpen maar……en vergeef ons het schooiwerk, maar we kunnen niet anders…

  • Zijn er mensen die ons er mee willen helpen aan dit materiaal te komen? Het liefst gratis, anders echt niet te duur.
  • Zijn er mensen die zin hebben ons bij het leggen van de tegels te helpen? Eveneens zo mogelijk gratis, anders echt niet te duur.

Als u wilt kunt u nu letterlijk en figuurlijk een steentje bij dragen aan dit prachtige project.

Crowdfunding of een financiering met doenlijke terugbetalingsregeling mag ook een optie zijn. 

U weet ons te vinden…

Bagger-Boaz geeft ‘n sfeerimpressie!