Puppypagina

Informatie aangaande het project Puppyheuvel.Kijk af en toe op deze pagina voor nieuws over Puppyheuvel.
11 juni EXTRA! Waalwandeling voor de puppy’s:

Nou puppy’s zeg maar tegen je baasjes dat je graag op donderdag avond 11 juni om 19.00 uur met de Waalwandeling mee wilt. Astrid van de Uitwaaiers lijkt het leuk en leerzaam om met het jonge roedeltje een verkenningstochtje te maken in dat prachtige losloopgebied.

Laat nog even weten of je meegaat?

Het uiteindelijke adres/de straat is: vanaf de Dijk, rechtsaf naar de “Uiterwaard”. Oudere informatie:

Hondenuitlaatservice de Uitwaaiers startte op 20 mei j.l. met ‘n puppy uurtje op “Hondenheuvel”. Tussen 10.00 en 11.00 uur kunt u op de woensdagochtenden met uw pup gratis terecht op het Uitlaatterrein aan het Schoolpad in Ewijk.  • Spelenderwijs en veilig socialiseren.
  • Geheel afgesloten veldje voor alleen puppy’s (en u).
  • Geen oudere honden erbij. Maar kan wel voor gekozen worden.
  • Begeleiding aanwezig, met evt. tips en trucs…
  • Alle voorzieningen voorhanden, u hoeft zelf niets mee te brengen.
  • Geen enkele verplichting aan de deelname verbonden.


Op het aangrenzende eveneens goed afgesloten veld is de dagelijkse roedel aan het ravotten en ook hier is altijd begeleiding bij. Mocht uw pup hier aan toe zijn, dan kan er een “uitstapje” worden gemaakt.

Het stelt u in staat uw puppy veilig kennis te laten maken met andere puppy’s/honden, met Hondenheuvel en het Uitwaaiers team. Voornamelijk zal Astrid dit project begeleiden.

Let wel: het is een informeel gebeuren en GEEN puppycursus, Dat wil echter niet zeggen dat er niks te leren valt. Dus kom gerust met vragen naar Astrid.Voor wat betreft regels en normen voor het bijeenbrengen van jonge honden, gelden de gebruikelijke entingen of titter bepalingen, alsmede de gewenste leeftijden voor puppy’s.

Wij hanteren toelating vanaf 8 weken mits aan enting voorwaarden wordt voldaan. De puppy’s kunnen gratis terecht tot hun 16e week.