Pup en Go

DEZE MOGELIJKHEID IS VOORLOPIG NIET IN GEBRUIK, IN AFWACHTING VAN ONZE TOEKOMST QUA WONEN.

 

Dit reserveringsprogramma kunt u gebruiken voor het aanmelden bij ’t “Pup en Go” programma;

Maar ook voor:

  • Algemeen kennismaken, belangstellenden, vrijwilligers enz.

Kies datum en tijd en reserveer vrijblijvend.

Voor een unieke en veilige manier in het zo belangrijke proces van socialiseren, ben je met je pup welkom op Hondenheuvel bij; “Pup en Go”. Wanneer je maar wilt, gratis ’n half uurtje op ’n afgesloten veldje.

Terwijl op het eveneens veilig afgesloten grote veld, onze honden zich vermaken met elkaar en de attributen die er staan, kun jij je pup op een aangrenzend veldje, socialiseren met wat er zoal in zijn omgeving gebeurd.

In contact met de leden van Team Uitwaaiers kun je afspreken een of meer grote honden met jouw pup in contact te brengen. Gebruik maken van “Pup en Go” kan in principe elke dag;

  • van 09.30 tot 10.00 uur.
  • van 10.00 tot 10.30 uur.

Het boeken van ’n dag en tijdstip, is om organisatorische redenen wel verplicht. Maar daarna zijn er geen andere verplichtingen en ben je van harte welkom, met je pup van 9 tot 22 weken. Breng gerust vrienden of bekenden mee met hun pup(s), het puppyveld is op dat moment voor jullie.

ATTENTIE:
Annuleren is nooit een probleem, maar als je niet komt, laat het ons even weten! 0654-605560

Sorry this appointment type isn't available, please check back later

 

En later als je later groot bent en eenmaal de puppytijd voorbij, is er ook nog de mogelijkheid ons veld tegen een kleine vergoeding af te huren voor de oudere honden: >>meer info<<

Beleidswijzigingen voorbehouden.