PuckJoep0811

>>Nieuwsbrief<<                        >>Staartjes<<

voor 23 en 24 februari. (bedrag € 27,=) schrijf ik 2 dagkaarten af Afspraak gemaakt dat per hond 1 dagkaart wordt afgeschreven per keer dat ze bij de uitwaaiers zijn.

Op 16 -05-2019 zijn er 30 dagkaarten gekocht. Afgeschreven 19-04 PJT/20-04 PJT/21-04 PJT/17-05PJT /18-05 PJT/19-05PJT /20-05PJT

nog beschikbaar 7

 

 


13 januari

Vanaf 8 februari gaan in principe Joep, Puck en (pup) Tedje…mee, tenzij anders opgegeven.  Op 2 maart gaat alleen Puck mee voor DAG, overnachting en WANDEL…. (op Tikkie)

Binnenkort komt er ‘n betaal-link voor 3 honden voor 10 kaarten.  Overige service steeds via Tikkie. Eerdere opgave van de data staat onderop deze pagina.


7 januari

Puck heeft zich als een voorbeeld hondje gedragen vannacht.. Wat ze ook voorbeeldig doet is het kennis (laten)maken met andere honden en indien nodig op afstand houden van al te opdringerige drukte makers. Echt geweldig. Enerzijds snuffelen en zelfs pootje optillen om zich te laten besnuffelen en anderzijds op de juiste manier tanden laten zien of zelfs sneppen als een ander niet snapt wat de bedoeling is.

De uiterwaarden zijn zo ruim en toch moet je er op beducht zijn dat met name de grotere vierpoters je niet vol gas van je benen rennen… Het knalt al rennend soms ook vol in elkaar maar daar schijnt er geen last van te hebben… Dat de honden er schik hebben mag duidelijk zijn al lijkt het er vaak op dat ze na het eten alles op een kleiner terrein dunnetjes over willen doen. In elk geval is er volop spel en beweging… Wat hebben ze het toch ook nodig.

Vette roedel dus in twee groepen op pad geweest, dat is tegelijk handig voor het eetprogramma wat de “thuis-meneer” klaar maakt.

6 januari 2019

Puck zonder Joep lijkt Puck niet zoveel uit te maken maar er waren ook zoveel nieuwe indrukken en honden… Puck “los” laten lopen aan z.g. vastloop lijntje… Als ze daarmee weg zou lopen komt ie ergens vast te zitten en pakken onze honden hem weer op… Bleef goed bij de groep en wij denken dat als Puck gewend is ze best los kan lopen met de roedel mee… Wij houden dat goed in de gaten.

Puck zag op enig moment in de verte de groep wolfshonden waar we vrij regelmatig mee optrekken… Puck ging zitten en afwachten en hoe dichterbij ze kwamen hoe nieuwsgieriger ze werd. Vrij snel stond het neus aan neus en werd er oké bevonden…

Puck gaat mee voor de zondag en blijft slapen. Maandag na ochtenduitlaat weer naar huis. Per Tikkie is 1 “DAG”+ 1 “WANDEL” betaald.19 december

Dat was voor Puck en Joep, en ook voor jullie, de eerste ervaring met de Uitwaaiers… Ik hoop dat je tevreden bent maar dat moet je natuurlijk ook aan je hondjes vragen…

Ze kwamen logischerwijs wat schuchter binnen en op het terrein waar we speciaal een hond hadden achter gehouden voor contact en evt. wat actie ….  Nou die actie kwam er want die druktemaker dacht Puck even te gaan opzwepen… Niet dus en zo hebben beiden de dag wat roedel betreft aardig naar hun poot gezet… Ze spreken dus de hondentaal… Bravo!

De tijd genomen wat contact te krijgen en tegelijk rust uit te stralen… Nou ja op enig moment sprongen ze naast me op de bank dus dat zit wel goed.

Geen rare problemen gemerkt en het wordt allemaal makkelijker als ze te porren zijn voor iets lekkers…  Mogelijk komen ze los van de geplande vakanties wel vaker bij ons en dat zal ze qua socialisatie goed doen…

Bij lijfelijk contact met Joep toen we buiten waren merkte ik dat hij bibberde… Kennen jullie dat van hem? Binnen was daar geen sprake van.10 december

Ontvangen per Tikkie betaling voor 19 december opvang 2 honden.

9 december 2018
Margot heeft vandaag kennis gemaakt met Puck, Joep en dus ook met jullie… Gaat goed komen met jullie beestjes in onze service. Afgesproken is dat we ze eerst aan de lange lijn houden om weglopen te voorkomen. Wij kijken dan wat we evt. kunnen doen op dat gebied en hebben daar overleg met jullie over.
Op 19 december we halen we kort voor 08.00 uur Puck en Joep op en gaan ze mee in onze service. We laten af en toe via app wat van hen horen.
We hebben een huissleutel ontvangen van jullie adres en daarvoor krijg je van ons een sleutelverklaring.De honden eten altijd na de wandeling, zoveel mogelijk gezamenlijk (socialisatie) Graag eten mee geven en evt. medicijnen.
Als je aangeeft hoeveel DAG- en WANDEL-kaarten je wilt kopen sturen we een betaallink voor 2 honden. Vanaf heden geldt; voor ‘n 2e en/of meer honden 30% korting op de standaard tarieven(was20%).


Opgegeven data voor 2019;

Zaterdag 6 juli, de hele dag + slapen. = + “WANDEL” kaart. Alleen Puck! 

Woensdag 17 juli, de hele dag +slapen = + “WANDEL:” kaart Joep, Puck en Tedje.

Is er een mogelijkheid om op 9 augustus de honden op te halen in Nijmegen rond 4 uur half 5? Wij trouwen die dag en willen ze er graag bij hebben tot 4 uur. Als het kan begrijp ik dat er extra kosten aan verbonden zijn! Wij halen Joep, Puck en Tedje gratis op als service omdat jullie gaan trouwen.

Dan is er vakantieopvang voor Joep, Puck en Tedje;
10 augustus de hele dag + slapen
11 augustus de hele dag + slapen
12 augustus de hele dag + slapen
13 augustus de hele dag + slapen
4 “DAG”kaarten + 1 aansluitende “WANDEL” kaart.
Ook onderstaande vakantieopvang;
22 augustus de hele dag + slapen
23 augustus de hele dag + slapen
24 augustus de hele dag + slapen
25 augustus de hele dag + slapen
4 dagkaarten + 1 aansluitende uitlaat.