projecten

Uniek aanbod voor maatschappelijke organisaties, gemeenten zorginstellingen, revalidatiecentra en ziekenhuizen.

Hond op schoot;

Wij hebben een succesvol bedrijf in honden uitlaatservice en opvang.

Op het terrein van zorggroep Maas & Waal in Ewijk hebben we daarmee een schitterende hondenspeeltuin gerealiseerd. Hondenheuvel.

Nu hebben wij het plan opgevat om samen met wat andere uitlaatservices in de regio een dergelijk project ook op andere plaatsen te realiseren.

Graag uw aandacht voor het volgende;

Stel:

U bent van een zorginstelling en kunt u ons aan een kleine (of grotere) woning helpen, vanzelfsprekend tegen een redelijke huurprijs. Dan haalt u niet alleen ons in huis met onze vier honden.

Dan haalt u een creatief en gepassioneerd stel in huis wat als tegenprestatie een daverend hondenproject kan realiseren op het terrein van uw instelling. Wat de doelgroep ook is: als er een terrein is wat wij kunnen inrichten als speelterrein voor honden dan organiseren we een leuk pakket activiteiten voor de bewoners van de zorggroep.

Informeer maar eens bij de Zorggroep Maas & Waal naar het succesvolle project “Hondenheuvel”, op hun terrein in Ewijk.

>>Wanneer u als maatschappelijke instelling voor ons een woning hebt, vanzelfsprekend tegen een redelijke huurprijs. Dan haalt u een eveneens fantastische kans in huis om voor cliënten en/of bewoners een schitterende dagbesteding te realiseren. Als dat in Ewijk is kan dit zelfs al direct op Hondenheuvel. Is dat elders en de instelling heeft ‘n stuk terrein voor een dergelijk project dan realiseren wij dat voor u.

>>>U bent een gemeentelijke instelling of de gemeente zelf en heeft u voor ons een woning. Dan kunt u een grandioze bemande hondenspeeltuin binnen uw gemeente gerealiseerd krijgen. Een hondenspeeltuin waar ook mensen met een beperking een geweldige dagbesteding kunnen vinden. Ook hierbij verwijzen wij graag naar ons fantastische project Hondenheuvel in Ewijk.

>>>>U bent een onderwijsinstelling en het past binnen jullie doelgroep. Dan hebben we een leuk aanbod: als jullie voor ons een kleine (of grotere) woning hebben, haalt u met ons een fantastische mogelijkheid in huis om een Hondenspeeltuin als stage en leerproject te gebruiken. Mooie ruil?

>>>>>U bent van ‘n grote zorginstelling en het voor ons een woning op dat terrein. Daarmee haalt u een unieke mogelijkheid in huis voor een professionele hondenspeeltuin, waar bewoners, cliënten, bezoekers en zelfs buurtbewoners feestelijk gebruik van kunnen maken.

Vanzelfsprekend werken we een compleet plan voor u uit.