Pootjesrubriek

Nieuwtjes en oudjes:


RAVOTTEN IN RIVIERKLEI!

De honden zien er door ravotten in regen en rivierklei regelmatig niet uit. Maar het is echt onbegonnen werk alle honden te wassen. Samenhangend met de upgrade van hondenheuvel komt er nu een hondenbad waar we de honden even kort van de ergste bagger proberen te ontdoen. Waarna ze door de dag heen kunnen opdrogen. Dit is onder voorbehoud omdat niet elke hond het wilt en we niet altijd menskracht voldoende hebben om dit te doen.

WAT EEN WEER!

Bij bijzondere weersomstandigheden in winter en zomer, kan (sterk) worden afgeweken van de reguliere service. In beginsel kunnen de honden altijd bij ons terecht maar moeten soms wel door u zelf gebracht en gehaald worden als wij om redenen niet rijden. Wij willen zowel de honden als onszelf niet blootstellen aan onnodige risico’s.

VAKANTIE UITWAAIERS!

Het hele jaar druk, het hele jaar open en bijna alles kan… Maar nu gaan wij er toch 2 korte vakanties tussenuit. Lekker weg, niet al te ver en met alleen onze eigen honden. Wij zijn in 2021, wegens vakantie gesloten:

>vrijdag 2 tot en met zondag 11 april<
>1 tot en met 10 oktober<

Zet dit in uw agenda en regel voor uw hond tijdig een oplossing.

GEWICHT VAN UW HOND:

Vaak is het wenselijk het gewicht van uw hond te weten, of zelfs te volgen. Welnu: wij hebben een rustplek in huis waar vrijwel alle honden wel een keer uit zichzelf op gaan liggen. Laat dit nou een professionele weegschaal zijn, zodat we gelijk het gewicht, op uw pagina, kunnen noteren. Bij deze extra service weegt uw hond zich feitelijk zelf. Wij hebben geen mening over het gemeten gewicht.Registratie >>CHIPNUMMER<<: Als uw hond niet bij een databank geregistreerd is, weet niemand u te vinden als er iets met uw hond is. Registreren van uw hond staat altijd los van fokker- of kennelregistratie!