nieuwsbrief 2020

Uitwaaiers Nieuwsbrief september 2020.

Een nieuwsbrief omdat er veel te melden is. De “af en toetjes” krijgt u in de rubriek “Staartjes” die bereikbaar is via uw pagina. Mochten er op of aanmerkingen zijn dan horen we dat ook heel graag van u. Onderin staat een formulier voor direct reageren.AANPASSING SERVICEKAARTEN vanaf 15 oktober 2020

DAG kaarten: Voor de DAG opvang koopt u standaard 10 DAG kaarten of meer. Ingeval uw hond slechts ‘n halve dag komt of blijft, wordt voortaan een betaalverzoek gestuurd voor een losse WANDEL kaart.

U kunt natuurlijk ook WANDEL kaarten bijkopen dan schrijven we de kaart gewoon daarvan af.


WANDEL kaarten: Voor de uitlaatservice koopt u standaard 10 WANDEL kaarten of meer. Ingeval uw hond toch een hele dag komt of blijft, wordt voortaan een betaalverzoek gestuurd voor een losse DAG kaart.

U kunt natuurlijk ook 10 DAG kaarten bijkopen dan schrijven we de kaart gewoon daarvan af.VERZEKERINGEN:

We hebben ons complete verzekeringspakket onder de loep genomen en daarom in het kort enkele voor u belangrijke aandachtspunten:

Volgens de verzekeraars en de wet bent u in beginsel als de bezitter-eigenaar van de hond, zelf aansprakelijk in geval van schade met/door de hond. Onverlet of deze bij ons in service is. Zorg derhalve dat uw hond is meeverzekerd op uw WA.

Zo ook in geval de Uitwaaiers schade maken, aan uw opstal. Bijvoorbeeld: we rijden een muur of hek stuk als we uw hond ophalen. Die schade dient u zelf te claimen bij uw verzekeringsmaatschappij. Die gaan wellicht op hun beurt kijken waar de schade te verhalen is.

De Uitwaaiers hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

>>INTERESSANT ARTIKEL<<INSCHRIJFGEGEVENS vernieuwen:

We willen niet vervelend doen maar om onze administratie up to date te brengen, met actuele gegevens en informatie (o.a. gezondheid hond, woon- , telefoon- en chipgegevens), willen we u vragen het bijgaande inschrijfformulier in te vullen, als dat (voor 10 september) eerder heeft gedaan.

Het juiste inschrijfformulier vindt u >HIER<!

Het is voor u maar een paar minuten werk en het helpt ons (en uiteindelijk u en uw hond) onze service te optimaliseren. Een belangrijk punt daarin is, het vermelden van het chipnummer van uw hond. Wij controleren daarmee of uw hond geregistreerd staat*.

ATTENTIE:

*Als uw hond namelijk niet bij een databank geregistreerd is, weet niemand u te vinden als er iets met uw hond is. Registreren van uw hond staat altijd los van fokker- of kennelregistratie!

Klik >>HIER<< en doe het gelijkGROEPSAPP:

Na het ontvangen van uw, opnieuw, ingevulde “inschrijfformulier” maken we per klant een afzonderlijke groepsapp, waarin het baasje (de baasjes) van het dier worden geplaatst en beide uitbaters van de Uitwaaiers, Margot en Jeroen.

We willen u vragen om, aan- of afmelden van honden voortaan alleen in deze groepsapp te communiceren. Dit voorkomt vergissingen en zijn afspraken voor ons makkelijker te controleren. ETEN VOOR DE HOND: DOOR DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DE MEE-EETSERVICE, IS DIT ITEM VERVALLEN EN KUNT U KIJKEN OP: >>Mee-eetservice<<!

Uw hond kan met ons eten mee eten voor € 1,= per dag. U kunt ook zelf het gewenste eten meegeven afgepast of bulk. Wij laten de honden na de uitlaat eten en rusten. In principe heeft een DAG hond bij thuiskomst nog geen avondeten op. Dit is veranderd na de invoering van onze

Kan zijn dat uw hond het eigen eten, bij ons niet wil eten. Dan geven wij ander eten of we doen er soms iets van ‘n schepje soep door. Als u dit niet wilt laat het ons weten. Dieetvoer geven we altijd zoals voorgeschreven door u.ZELF BRENGEN/OPHALEN:

Bij het zelf brengen en ophalen van uw hond is het nodig dat we kort te voren een berichtje krijgen of een duidelijke tijd is afgesproken. Dit om een blafcircus hier op het terrein of onnodig wachten, voor ons, te voorkomen. In principe liggen deze tijden tussen 07.00 en 18.00 uur. PRIJSVERHOGING:

Onvermijdelijk helaas… Als gevolg van hogere organisatiekosten gaat per 1 januari 2021 de prijs van al onze (nieuw aangekochte) kaarten met € 1,= per WANDEL of DAG kaart omhoog.

Onze service en flexibiliteit blijven, vanzelfsprekend, onverminderd op het niveau wat u van ons gewend bent.Geef hieronder uw evt. vraag of reactie…