logeren

Aanvullende informatie voor logeerhonden:

Jullie hond staat in de logeerplanning zoals eerder aangevraagd. Mocht daarin iets wijzigen dan horen we dat graag tijdig van jullie. Uiterlijk een week voor de eerste dag sturen we een betaalverzoek. Bij deze pensionopvang gelden alleen de logeerkaarten.

De hond heeft vol pension en hoeft in het geheel niets mee te brengen. Liever ook geen riem of halsband, omdat deze mogelijk wordt vergeten bij het weer naar huis gaan. Eventuele medicijnen en dieetvoer wel meegeven met gebruiksinstructies.

De eerste dag: als wij de hond ophalen is dat tussen 08:00 en 09:00 uur. Het zelf brengen van de hond kan alleen tot uiterlijk 10:30 uur bij de hondenheuvel aan het Schoolpad 7 in Ewijk. We horen nog wel graag hoe laat je er dan zult zijn. 

De laatste dag: als wij de hond weer terug brengen is dat tussen 16:00 en 17:00 uur, en als je zelf de hond weer ophaalt kan dat tussen 16:00 en 18:00 uur vanaf ons thuisadres.  

Deze tijden zijn voor ons noodzakelijk ivm. ons dagprogramma en de openbare (blaf)orde. Afwijkende tijden zijn niet haalbaar voor ons.

Als u in voorkomende gevallen niet direct bereikbaar bent tijdens het verblijf van de hond, beslissen wij op eigen oordeel wat te doen bij calamiteit.