knalfuif

LET OP!

Op donderdag 30 december, vrijdag 31 december en zaterdag 1 januari is er GEEN reguliere uitlaatservice. In plaats hiervan is er:

Vuurwerk-arrangement!

Opnieuw zal onduidelijk zijn waar dit jaar nou wel of geen vuurwerk afgestoken mag worden. Maar stil zal het niet blijven en men is zelfs al bezig. 

ATTENTIE:  We hebben een beperkt vuurwerkarrangement mogelijk kunnen maken nu we hier nog wonen. Voor maximaal 6 honden hebben we een gezamenlijke ruimte ingericht waar ze samen met ons en onze honden, veilig kunnen verblijven. De honden worden dag en nacht begeleid, ze zijn nooit alleen en worden steeds 1 op 1 aan de lijn uitgelaten. Buiten ons terrein lopen ze die dagen niet los!

Donderdag 30 december tussen 08:00 en 09:00 uur komen we de honden halen en zaterdag 1 januari tussen 16:00 en 17:00 uur zijn ze weer thuis, aansluitend ’n extra dag op zondag 2 januari is mogelijk.

Op rustige momenten maken we korte wandelingen en verder hebben ze elkaar en ons om mee te spelen. Er is bij ons extra begeleiding aanwezig. Overal staat wat lekkers te geuren en we zijn bij ze. Verder halen we geen trucjes uit, geven GEEN medicatie en van ons mogen de honden gerust schrikken of bang zijn.

Het arrangement is inclusief complete mee-eetservice en diverse extra’s. Alleen dieethonden geven we het voer wat u ze mee geeft. Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele medicatie.

De kosten voor deze drie dagen vol pension bedragen: € 75,= (+ € 25,= evt. voor zondag 2 januari) waarvoor we u bij boeking een tikkie sturen, maar contant mag ook. 

U kunt aanmelden tot en met 7 december en helaas VOL is echt VOL! 

Vanaf maandag 3 januari 2022 is er weer de service als gebruikelijk.