Knalfeest?

Waar dit jaar nou wel of geen vuurwerk afgestoken mag worden, zal nog lang onduidelijk zijn. Maar wij geloven niet dat het stil zal blijven. Sterker nog, men is al bezig…

ATTENTIE: Er is op die dagen een aangepast programma voor uitlaat en opvang. Op dinsdag 29 december is er alleen ochtenduitlaat en dus GEEN dagopvang! Om 12,00 uur zijn de honden weer thuis! Op de dagen woensdag 30, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari is er GEEN reguliere uitlaatservice of opvang.

Vanaf zaterdag 2 januari 2021 is er weer de service als altijd.Vuurwerk-arrangement:

Gebaseerd op eerdere ervaringen met vuurwerk, hebben we dan alleen een gereserveerde opvang van drie dagen. U kunt uw hond, hoe eerder hoe liever, maar tot uiterlijk 1 december, aanmelden. De honden worden dag en nacht begeleid, ze zijn nooit alleen en ze worden 1 op 1 aan de lijn uitgelaten. Buiten ons terrein lopen ze die dagen niet los.

Drie volle dagen achtereen verblijven de honden dan bij ons. Op rustige momenten maken we korte wandelingen en verder hebben ze elkaar en ons om mee te spelen. Er is bij ons extra begeleiding aanwezig.

We zijn steeds voor de beestjes bereikbaar en hebben overal wat lekkers staan, voor de geurtjes. Verder halen we geen trucjes uit, geven geen medicatie en van ons mogen de honden gerust schrikken of bang zijn. Hooguit op de momenten dat ze schrikken geven we ze direct wat lekkers.

  • woensdag 30 december: honden komen we halen tussen 08.00 en 09.00 uur. Uw hond zelf brengen kan tussen 09.00 en 10.00 uur.
  • donderdag 31 december: de honden verblijven bij ons. Er zijn geen tussentijdse haal en breng mogelijkheden.
  • vrijdag 1 januari: de honden komen tussen 16.00 en 17.00 uur weer thuis. Uw hond halen kan tussen 17.00 en 18.00 uur.

Omdat de honden gezamenlijk in onze woonruimtes verblijven, kunnen intacte reuen en loopse teefjes helaas niet worden opgenomen. 

Het arrangement is inclusief mee-eetservice en diverse extra’s. Alleen dieethonden geven we het voer wat u ze mee geeft. Dit geldt ook voor de reguliere medicatie.


De kosten voor deze drie dagen vol pension bedragen: € 75,= Na uw aanmelding sturen we u separaat een betaalverzoek van onze bank BUNQ. Indien gewenst kunnen geldige kaarten wel verrekend worden, u krijgt dan een suppletie tikkie.