Keet1920

>>Nieuwsbrief<<                            >>Staartjes<<

 

Als uw hond ‘n keer ziek is, laat het dan ons weten a.u.b.

Op 6 mei 2018 zijn er 5 DAG kaarten aangekocht. Afgeschreven op: 

5 mei – 28 september11 maart

Bericht naar baasjes. Overige kaarten terugbetalen of komt Keet nog wel.

28 september 2018

Monty, Rocky, Ketske, Ciska, Doedel, Keet, Misha, Ricky en Salto…. het was weer ‘n lekker cluppie wat in twee groepen is uitgewaaid.

Ciska is energiek en duikt op iedereen af en is nergens bang voor…. nou ja nergens… Vandaag is ze zich “kapot” geschrokken van een grote boot op de Maas…. ze rende naar de auto terug en is daar keurig blijven wachten…

Keet en Ketske hebben de hele dag met elkaar opgetrokken en leken zelfs verkering te hebben… Doedel doet al dapper mee in de roedel maar neemt soms wat reserve bij al te opdringerige pootgenoten… Geeft niks, komt goed.

Verder is het hele spul thuis ook nog flink met elkaar in de weer geweest en, gelukkig voor ons, hebben ze ook lekker gerust.4 en 5 mei 2018

Best een leuke roedel zo met 9 honden van de Uitwaaiers en daarmee lekker meerdere malen de uiterwaarden in ook in de avond dus… Meer dan genoeg beweging, sport, spel, gestoei en waterballet…

Gevolg: Nou een heerlijke en betrekkelijk rustige nacht voor alle beestjes… en dus ook voor de mensjes.

Het blijft een feestelijke gezicht al die honden door het hoge gras te zien duiken en dan weer de Maas in en dan weer elkaar na jagen…. De grote honden maken flink vaart en dan denk je dat de kleintjes het afleggen…. Dus niet! Klein en groot stuift elkaar achterna met flinke snelheid en lijkt ook amper moe te krijgen…
Hoewel de meesten na het eten in zwijm vallen. Ook blijft het steeds weer leuk dat al die soorten honden elkaar maar al te goed begrijpen en de hondentaal weten.

Keet hebben we tijdens het spelen niet goed gelezen en die poepte ineens midden in de kamer. Ze doet ook soms wel erg pissig en uithalen naar een ander maar veelal op een moment dat er eten in het spel is.6 maart 2018

Beterschap Roy…  Keet je bent een schat en een draak tegelijk maar wat heb je toch ongelooflijk veel en hard gerend en veel gespeeld. Wel doe je soms erg krengig maar tja… als een hond jonger is moet ie maar leren hoe het zit.  Een keer pittig aan de knok met Misha maar de reden of oorzaak weet ik niet. Daarna gaan ze als dikke vrienden weer verder dus het zal allemaal wel haha.

Alles is verder goed gegaan en Keet heeft keurig geluisterd…

21 januari 2918

Keet welkom in de club….. We gaan je nu op een andere manier meemaken en vinden het leuk dat je ook hier in de hut gaat rond schuumen….

Ochtend: Keet afgehaald en op naar de Loonse Waard…. Eventjes aan de lijn om te kijken wat ze van plan zijn… Dat ging goed  en toen ze los kwam ging gelijk het gas er op met Misha en Salto….. Het filmpje dat ik stuurde was direct al in het begin. Kei leuk en het ging heel goed…. De roedel werd even later uitgebreid met Yip en Ketske…

Dat is eigenlijk de hele tijd zo gebleven en als Misha muizen moest zoeken ging Keet haar eigen weg of wachtte af  wanneer Misha weer tijd had. Vol gas naar een groep vogels in de verte en dan weer in alle rust wat rond rommelen in de aangespoelde troep.

Keet was zeer gehoorzaam en bleef ook gemakkelijk bij de roedel. Op de terugweg bij de bocht aangelijnd, net als Misha, want we weten welke spontane ideeën dit soort draakjes soms ineens krijgen.

Toen we thuis kwamen begonnen net de klokken te luiden maar ze trok zich er niks van aan en ging eerst huis en tuin verkennen. Bij het eten ook Keet wat gegeven incl. een zondags eitje en, hoewel Keet nog andere ideeën heeft is nu het rusten geblazen.

Voor ons best leuk om Keet ook eens in rust mee te maken.

Op enig moment is Misha en Keet naar boven gegaan maar toen Keet naar beneden moest gaan, durfde ze dat niet zomaar. Misha nog een keer op en neer de trap op laten gaan en na een poosje kwam Keet, onder onze aanmoediging, behoedzaam en heel erg voorzichtig de trap af… tree voor tree…. Wauw dapper wijf….

Middag: Samen met Misha heel erg lang aan het ravotten geweest…. dat houdt maar niet op… Maar inderdaad na verloop van tijd plofte Keet pardoes bovenop Misha in slaap… Wauw. Daarna weer de grote wandeling met de inmiddels bekende samenwerking met Misha… Er was een Toller puppy bij en dat hele clubje heeft het samen goed gedaan.

Geen problemen, Keet is een schat met gelukkig ook af en toe wat eigenwijze streken. Keet wilde ‘n keer op Misha “rijden” ter dominantie maar dat heeft ie geweten…. hahaha.

 

 

Middag:

 20 januari 2018

Hallo Claudia en Roy,

Bedankt voor je inschrijving van Keet. Wij zullen goed voor die spetter zorgen. We hebben Misha al ingelicht en die is ook akkoord….

Als we Keet onder onze hoede hebben sturen we je af en toe een bericht per sms of app. Verder wordt deze pagina regelmatig bijgewerkt met verslag en beeldmateriaal en op de dag(en) dat Keet hier is. Je blijft dan op de hoogte hoe het met haar gaat.

We komen Keet dus ophalen rond 08.00 uur en ze is gaat voor 2 grote wandelingen mee en tussentijds hier in huis en tuin. We kunnen haar terugbrengen ook want we doen nog een hondje wat ook rond die tijd terug gaat in Wijchen. Laat maar even weten…. Het eerste stukje gaat ze even aan de lijn en dan mag ze los wat ons betreft.

Groetjes alvast,

Margot en Jeroen

 

 

 

Algemeen:

 • Dagelijks zijn we met onze honden we om uiterlijk 08.15 uur bij het uitlaatterrein. We passen de route en dus de aanrijdtijden aan als we gasthonden gaan ophalen en afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond ophalen.
 • Naar verwachting zullen we doorgaans tussen 07.30 uur en 08.00 uur uw hond ophalen en rond 10.00 uur gaan we weer weg bij het uitlaatgebied en brengen we in omgekeerde volgorde de hond weer terug tenzij hij meegaat voor de dag-uitlaat en bij ons komt eten. U kunt uw hond ook brengen. tussen 07.00 en 07.45 uur.
 • In de middag om uiterlijk 15.30 uur zijn we weer in het uitlaatgebied en ook nu passen we de route en aanrijtijden aan als we gasthonden gaan ophalen. Ook weer afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond eventueel ‘s middags ophalen.
 • Om ongeveer 17.00 uur stappen we weer in en gaan richting huis. Opnieuw komt hier de aanrijdtijd bij. We verwachten dat uw hond zo tussen 17.15 en 17.45 weer terug is in huis tenzij anders  is afgesproken omdat er nog een avond wandeling bij komt.
 • In de avond gaan we rond 21.00 uur naar een klein veld hier in de buurt voor een korte laatste ronde.
 • Het afstrepen van de gebruikte wandel of dagkaarten kunt u ook op deze pagina volgen.
In onze auto hebben we het volgende bij ons:
 • Handdoeken voor afdrogen van de honden
 • EHBO materialen
 • Riemen en sliplijnen
 • Lange uitlooplijn
 • Brokjes, lekkers
 • Hondenfluitje
 • Trainingdisc

De auto heeft voldoende luchtverversing, wat met name in de zomer van groot belang is. Verder bestaat het interieur van de auto uit benches en een loopplank. In de gebieden waar de honden uitgelaten worden is altijd voldoende water (drinken) aanwezig of we hebben dit voldoende bij ons.

 

Tekst