Joep2021Uw persoonlijke pagina waarop dagverslagjes over uw hond, nieuws, uw aankoop van DAG en/of WANDEL kaarten en de afschrijving daarvan.Jullie gaan gebruik maken van het vakantiearrangement van 20 + 4 dagen aangevuld met 3 koopdagen.

14 januari 2015

Hallo Anika en Martijn,

Kennismakingswandeling: Goed om te zien hoe dat gaat als Joep in de stoel gezet wordt om te eten en wat te rusten. Dat gaat allemaal wel goed ook als ie hier is. Om een dagje met Joep op te trekken halen we hem op 1e Pinksterdag 20 mei a.s. om 08.30 uur thuis op, compleet met zijn stoel. Joep gaat dan gelijk mee naar de Uiterwaarden voor op z’n minst een heerlijke wandeling. De rest van de dag gaan ie mee in het gebruikelijke programma inclusief het eten en de middagwandeling. Je geeft Joep eten mee voor die dag en het schaaltje waar hij altijd uit eet.

Jullie komen Joep dan weer hier thuis ophalen na 18.00 uur dus na eten en uitrusten.

Jullie zijn die dag in elk geval bereikbaar mocht er iets bijzonders zijn (dat doen we bij alle gasthonden).

De vakantie: 10 juli begin van de middag komen we Joep halen. Einde middag 5 augustus komen jullie Joep weer ophalen. Joep is dan 27 dagen bij ons op vakantie. Je kunt dus het beste een Vakantiearrangement kopen van 20 dagen (€ 325,=) waar je dan gratis 4 dagen bij krijgt. Je koopt er dan nog 3 bij (€ 48,75) om op 27 dagen te komen. Totaalbedrag komt op € 373,75

Hiervoor sturen we je na de Pinksterdagen een betaallink voor betaling via iDeal.

Tijdens de vakantie kunnen jullie altijd op deze pagina volgen wat Joep zoals beleeft met de dagelijkse roedel. Soms sturen we je een berichtje met zomaar een foto, filmpje of tekst. Bij echte bijzonderheden krijg je per sms een bericht.

Voor het eten geef je dan voldoende brokken mee. Of ook het merk en de soort brokken zodat we indien nodig nieuwe kunnen kopen.

Eventuele medicijnen geef je ook mee voor het geval dat.

8 januari 2018

Anike en Martijn goedenavond, bedankt voor jullie inschrijving en Joep staat in elk geval in de planning.

Dit is jullie persoonlijke pagina waarop we met jullie communiceren als we Joep onder onze hoede hebben. We sturen doorgaans dagelijks af en toe een bericht per sms of app. over Joep en zijn verblijf. Verder wordt deze pagina regelmatig bijgewerkt met verslag en beeldmateriaal over zijn vakantie. Je blijft dan op de hoogte hoe het met Joep gaat. We zullen je er niet mee bombarderen en er op reageren mag natuurlijk, maar hoeft niet hoor.

Voor wat betreft de kosten:

Als Joep van 10 juli tot en met 6 augustus bij ons is, zijn dat 28 dagen. Kostentotaal voor 24 dagen € 390,00 + de 4 gratis dagen zodat je op die 28 dagen komt.

Je kunt natuurlijk ook de 25 dagenkaart kopen voor € 400,00 waarbij je dan de 5 dagen gratis krijgt. Als jullie een andere optie willen horen we dat graag.

Duidelijk is: wij gaan met plezier voor Joep zorgen. De zorg die hij nodig heeft zal met liefde worden gegeven en hij leeft tijdens zijn vakantie in huiselijke sfeer samen met onze andere honden.

Inmiddels is een bevestiging naar jullie toegestuurd met daarbij ook de, nou eenmaal verplichte, algemene voorwaarden.

 

 

 Algemeen:

 • Dagelijks zijn we met onze honden we om uiterlijk 08.15 uur bij het uitlaatterrein. We passen de route en dus de aanrijdtijden aan als we gasthonden gaan ophalen en afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond ophalen.
 • Naar verwachting zullen we doorgaans tussen 07.30 uur en 08.00 uur uw hond ophalen en rond 10.00 uur gaan we weer weg bij het uitlaatgebied en brengen we in omgekeerde volgorde de hond weer terug tenzij hij meegaat voor de dag-uitlaat en bij ons komt eten. U kunt uw hond ook brengen. tussen 07.00 en 07.45 uur.
 • In de middag om uiterlijk 15.30 uur zijn we weer in het uitlaatgebied en ook nu passen we de route en aanrijtijden aan als we gasthonden gaan ophalen. Ook weer afhankelijk daarvan kunnen we de tijd bepalen waarop we uw hond eventueel ‘s middags ophalen.
 • Om ongeveer 17.00 uur stappen we weer in en gaan richting huis. Opnieuw komt hier de aanrijdtijd bij. We verwachten dat uw hond zo tussen 17.15 en 17.45 weer terug is in huis tenzij anders  is afgesproken omdat er nog een avond wandeling bij komt.
 • In de avond gaan we rond 21.00 uur naar een klein veld hier in de buurt voor een korte laatste ronde.
 • Het afstrepen van de gebruikte wandel of dagkaarten kunt u ook op deze pagina volgen.
In onze auto hebben we het volgende bij ons:
 • Handdoeken voor afdrogen van de honden
 • EHBO materialen
 • Riemen en sliplijnen
 • Lange uitlooplijn
 • Brokjes, lekkers
 • Hondenfluitje
 • Trainingdisc

De auto heeft voldoende luchtverversing, wat met name in de zomer van groot belang is. Verder bestaat het interieur van de auto uit benches en een loopplank. In de gebieden waar de honden uitgelaten worden is altijd voldoende water (drinken) aanwezig of we hebben dit voldoende bij ons.