…huisje, woning, keetje…

We hopen dat u onze berichtgeving niet als spam gaat zien maar we hebben echt alle hulp nodig!

Ons uitlaatterrein Hondenheuvel is bijna klaar. Dus in elk geval de uitlaatservice hebben we veilig gesteld.

Maar nu wij zelf:

Bekend is vast al wel, dat wij helaas onze huidige woning moeten verlaten. Deze hoort bij de kerk in Ewijk en dat hele spul wordt verkocht. Rechten hebben we niet dus we moeten voor oktober a.s. een andere woning vinden.

Hoewel gesuggereerd door verhuurder, huidige eigenaar, de parochie en nieuwe eigenaar, Meander de Driestroom, kunnen we enige coulance of medewerking echt wel vergeten.

Dat baart ons flink zorgen want kopen kunnen we zelf niet en de huurwoningmarkt staat ook zwaar onder druk in deze gekke tijd.

We vragen derhalve opnieuw bij al onze klanten, vrienden en bekenden ons te helpen bij het vinden van een woning.

Delen van onze oproepen en in jullie omgeving vragen en kijken of er wat leeg staat/komt van bv. u zelf, familie of vrienden… Zou ons een hele steun zijn.

Algemeen zoeken we dus een huurwoning. We zijn best in staat een aardige huurprijs te betalen, deels ook afhankelijk om wat voor ruimte het gaat. Omdat ons wonen vrijwel onlosmakelijk aan onze uitlaatservice is verbonden geven we een aantal omschrijvingen van wat we zoeken:

We hebben geen eisen en we hoeven geen luxe of overdaad maar:

1: Natuurlijk is een kleine (hoek)woning waar wij met onze eigen honden kunnen wonen een oplossing, zodat we in elk geval kunnen wonen.

2: Een wat ruimere woning met redelijk tuin, bij voorkeur vrijstaand of zelfs zeer afgelegen zou een fantastisch optie zijn. We kunnen dan ook onze DAG opvang, laten voortbestaan.

3: Een oude boerderij, loods of gebouw waarin/waarbij ook woonfunctie, past nog beter bij wat we feitelijk graag willen. Helemaal als er een stuk weiland of bosstrook bij zou zijn.

4: Een loods met verhard terrein is ook een prima oplossing hoor, mits er maar woonfunctie op zit of woning bij is.

De gemiddelde woningen via een makelaar blijken niet of amper in aanmerking te komen, als met “honden” hoort zijn we al afgeschreven. Maar natuurlijk zijn er ook makelaars die wat meer bijzonder vastgoed in de verhuur hebben.

Zegt het voort, deelt het verder, roept het rond, bespreek het met je vrienden, kijk naar je eigen mogelijkheden, wijst ons de weg!

Om u niet te blijven bestoken met dit soort informatie, communiceren we verdere berichtgeving via onze Facebook pagina’s.

Bij voorbaat¬†al dank voor het lezen… en , natuurlijk horen we graag van jullie.

Margot Linders
Jeroen Hilhorst