Hondenheuvel

Meer dan uitlaten alleen!

>>Contactgegevens Uitwaaiers<<

Uniek samenwerkingsproject!

Honden bij ouderen met dementie!

Uitlaatservice ‘De Uitwaaiers’ en zorggroep Maas & Waal hebben in 2019 de handen ineen geslagen voor een uniek en inmiddels succesvol hondenproject  “Hondenheuvel” .

We organiseren daar activiteiten voor onder andere de bewoners van ‘Klein Waelwick’. De helende rol die dieren spelen in het contact met ouderen en mensen met een beperking staat voorop.

>Informatie voor vrijwilligers<

De afgelopen maanden heeft Hondenheuvel een forse upgrade ondergaan. Compleet met tuinhuisje zijn er nu schaduwbomen, groenstruiken, extra speel mogelijkheden en hondenhokken voor verstoppen en ’n rustplekken  gerealiseerd. Het tuinhuis geeft rustmogelijkheid en beschutting bij wat slechter weer en er staan benches in, waar de honden tussendoor kunnen eten en rusten.

Zowel de groenvoorzieningen als de overige forse upgrade zijn via fantastische sponsorbijdragen van sympathisanten mogelijk geworden. Inmiddels heeft ook een groep sympathisanten een gezamenlijke werkdag gedaan op hondenheuvel. Resultaat onder anderen, strohut, schoonmaak, zandbakrenovatie en klein onderhoud.

Jeroen 0654-605560
Margot 0652-381504
>>Contactgegevens Uitwaaiers<<