Hondenheuvel:

Het verhaal…

Ooit onderweg naar de uiterwaarden voor nog een avondwandeling werd ik (Jeroen) ziek, CVA, over en uit: Herseninfarct… verlamd en doodziek. Het begin van een slopend en slepend hersteltraject voor zover nog enigszins haalbaar. Maar voorlopig wel uitgeschakeld. Margot stond er alleen voor maar kon met behulp van vrijwilligers, trouwe klanten en vriendinnen het bedrijf overeind houden.

…ik zou nooit meer met de honden in de uiterwaarden kunnen lopen…

Bij toeval ontdekten we een flink stuk grasveld wat bij een zorginstelling bleek te horen. Als in een flits wist ik het… dat wordt ons hondenveld.  Met medewerking van ZMW was “Hondenheuvel” geboren. Al snel groeiden we door en met behulp van sympathiserende klanten, familie en fantastische sponsoren konden we het terrein een enorme upgrade geven en werd het een grote speeltuin waar we vele uren vertoeven met de dag roedels.

De bewoners van de zorggroep genieten dagelijks van alle honden, ze lopen er bij mooi weer  langs en komen soms zelfs op het veld bij de honden. In de fotogalerij een beeld van het aandoenlijke project “hond op schoot” waarbij we op bezoek gaan in de woningen.

Onze vrijwilligers spelen een belangrijke rol in dit project!