Hond mee naar B&B


U wilt er 
even tussen uit? Lekker in, de rust en rustiek van, B&B Dubois, in het groene Ewijk…? Een wijs idee, maar dat lijkt niet te kunnen, want u heeft een of meer honden thuis…

Wees gerust: Want het kan WEL!

Heel eenvoudig bij onze buren. Uitlaatservice “De Uitwaaiers” met hun schitterende project “Hondenheuvel”. 4 minuten lopen van uw B&B en 5 minuten met de auto. 

Uw hond volledig verzorgd, kan lekker wandelen, volop bewegen en met de roedelmaatjes ravotten en spelen in de “woefteling”(Veilig omheinde Hondenheuvel). Maar ook als u een zorghond heeft bent u welkom.

 

U komt naar Ewijk, u brengt uw hond naar de Uitwaaiers en gaat daarna door naar uw B&B. Inchecken en uitrusten van de rit. Dan is het verder aan u wat u doet die dagen… Maar als u wilt, en zo lang het licht is; kunt u naar uw hond toe om zelf in de omgeving, met hem te wandelen. Een telefoontje of app-je is genoeg.  Wilt u even zonder uw hond wandelen? Laat ‘m dan lekker bij de roedelmaatjes.

Liefst reserveren een week te voren maar last minute is nooit een probleem.

Kosten voor een basisarrangement van minimaal 2 dagen incl. 1 overnachting: € 40,= Elke dag extra € 17,50. U krijgt een “Tikkie” en de zaak is geregeld. U hoeft voor ons niets anders mee te brengen dan uw hond en zijn/haar eten.

Vul aub. (vrijblijvend) het formulier onder de foto’s even in, voor verdere communicatie.