…hokwarming…

“Hokwarming”
en vakantie Uitwaaiers;

Hokwarming:

Jazeker wel, we zijn supertrots op ons nieuwe stulpje in Deest, maar wij van “Huize hondenhok”, alias “De Uitwaaiers”, organiseren in plaats van “housewarming” liever een “hokwarming” voor onze klanten op ons nieuwe thuisterrein…. de plek waar uw vierpotertje uithangt tijdens pyjama party’s en vakantieopvang.

We nodigen u van harte uit om op zondag 3 september tussen 12:00 en 16:00 uur naar de Jan van Weliestraat 44 te komen, om te zien wat we er mede met uw hulp van gemaakt hebben. Kijk rond en laat u informeren door met name Margot. Jeroen zal proberen er voor een deel ook bij te zijn.

Wat catering betreft houden we het op ’n assortimentje frisdrank en wat te knabbelen en na uw rondgang krijgt u nog een “doggy-bag” voor uw dier mee naar huis. Deze “Hokwarming” is alleen voor de baasjes m/v dus zijn ook onze honden die dag uitstedig en komen er alleen tweevoeters.

Om evt. piekdrukte te voorkomen ( zo’n festivalterrein is het nou ook weer niet ) willen we u vragen uiterlijk 2 september te appen of u komt en in welk uur: 12-13 / 13-14 / 14-15 / 15-16 uur. Eventueel vragen we u een ander tijdstip te kiezen.

 

Vakantie Uitwaaiers:

Na de intensieve bedrijvigheid van verhuizen en inrichten van ons nieuwe huis en thuisterrein met de hondenverblijven, wordt het aansluitend (gelukkig) weer “volle bak” in de uitlaatservice en vakantieopvang… Super fijn, maar dan zijn we daarna ook wel toe aan een korte vakantie bestaande uit ’n week met vooral niks…

Met andere woorden: We zijn op 2 en 3 september gesloten  voor uitlaat en opvang (wel open dag). En week 36 gesloten van maandag 4 tot en met zondag 10 september. Noteer deze datums in uw agenda want er is geen enkele vorm van uitlaatservice!