Eten en verzorging

Eten:

Onze honden eten pas na een wandeling. Als u uw hond bij ons wilt laten mee eten kunt u zelf het voer meegeven waar de hond aan gewend is. Uw hond kan ook bij ons vleesmaaltijden mee eten. Voor € 1.00  per maaltijd, maximaal € 2,= per dag (in 2 of 3 maaltijden). Wij gebruiken vlees van >Natudog< in een zeer gevarieerd menu. De honden smullen er goed van en hebben doorgaans keurige ontlasting.

  • Het advies is altijd; de honden steeds na de wandeling te laten eten of anders minimaal 2 uur daar voor, i.v.m. kans op maagtorsie bij met name de grotere rassen.
  • Klik gerust op de link van Natudog om te kijken welk voer en in welk schema er gevoerd wordt.


Zorg:

Indien uw hond extra zorg behoeft bvb. met medicijnen of bij verwondingen geeft u ons de middelen dan geven wij de verzorging. Ook als uw hond ziek of bvb. geopereerd is en goed in de gaten gehouden moet worden, is dat voor ons geen probleem.

  • Wij hebben zelf wat af gedokterd met onze 3 honden; Allergie, doornen in voeten, artrose, wratten, sterilisatie, oorontsteking, in glas getrapt, Giardia, hotspot, prikkeldraad, maag-darminfectie e.d. Dus we snappen goed dat er soms extra zorg nodig is.

Attentie: zijn er echt specifieke medische omstandigheden te verwachten als uw hond eventueel naar een Dierenarts zou moeten (bvb. bij narcose of bij medicijngebruik)? Meldt dat ons dan bij uw inschrijving, dan kunnen we nog zorgvuldiger werken!

 Telefoon: 0654-605560  Mail: Contact

 

Filmpje over omgang en training met de waterblazer.

Mijn manier van werken en trainen met de waterblazer is: het apparaat al aanzetten voor de hond ook maar in de buurt komt. Pest de hond er nooit mee, en respecteer alle lichaamsopeningen, vooral ook de oren. Neem er de tijd en vooral de rust voor en op enig moment zal je hond er vanzelf om vragen, of op z’n minst er voor gaan zitten.