daphne0940

Nieuwsrubriek klanten: >STAARTJES<<

 Hoi Dapne, ik heb naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en communicatie je pagina alvast bijgewerkt. Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over de druk van de “stuurgroepverplichtingen”. Jouw plek zal t.z.t. worden ingevuld met ‘n geschikte kandidaat. Met eerder genoemde taakvoorstellen heb je, zoals je al wenste, ook niets meer van doen dus is er een hoop rust voor je gekomen. 

We zullen vast nog e.e.a. bespreken maar in principe blijft je rol op Hondenheuvel zoals je al aangaf… Op het terrein zelf en dan maar zien wat er naar je toe komt. Anderen doen dan taken die “verder weg” liggen en bvb. in de woningen.

Hoe verdrietig ook… we kunnen niet op Hondenheuvel dus zijn we voorlopig aangewezen op andere plaatsen. We willen nog wel van je weten of je daar dan wel bij gaat mee gaat.

Ik hoop je snel te spreken om de laatste zaken recht te zetten zodat er wat ons betreft rust in de tent komt, want dit kost ons natuurlijk erg veel energie en aandacht.Hierbij je persoonlijke pagina. Zaken aangaande jou en je hond(en) worden hier op bijgehouden. In de reeds bestaande groepsapp worden snelle en algemene berichtjes gecommuniceerd met alle vrijwilligers tegelijk.

Wij doen ons stinkende best goed en tijdig te communiceren. Dat lukt soms niet of niet op de juiste manier, doordat wij dagelijks onder druk (en drukte) staan door onze omstandigheden en vaak snel moeten overschakelen naar andere dingen.

 Naam: Daphne Hoogeveen

E-mailadres: daphne_hoogeveen@hotmail.com

Telefoon: 0614314107

Naam en ras van de hond: Labrador

Gecastreerd of gesteriliseerd : JA, Reu

Gedrag van de hond in het algemeen: Sul, goedzak… verzot op hondenkoekjes

Informatie over de hond: kan en/of mag loslopen, heeft alle verplichte entingen gehad, is behandeld tegen kennelhoest

Geboortedatum hond: 8-1-2017

Zijn er al data of tijden waarop u uw hond wilt onderbrengen?: Wanneer ik er ben

Naam en telefoonnummer van uw Dierenarts: Tweestromenland (024) 677 39 80

Uw adres gegevens en het adres waar de hond woont: Brasemgracht 9 Beuningen