…broodje poep…

Poep eten…🥴 Wij stoppen ermee😐! Oh nee, niet dat wij dat zelf doen maar veel honden doen dat nou eenmaal wel. Vies vinden wij, maar er is nauwelijks iets aan te doen. 

De een heeft er nare gevolgen van terwijl de ander dat straffeloos aan kan. Nou letten wij echt zo goed mogelijk op hoor. Maar we kijken even naar iets anders er hup de volgende versnapering is al weer opgevreten.

Let wel: lang niet alle honden doen het! Maar wij gaan er veel minder fanatiek op letten en reageren. We worden er, in de strijd het te voorkomen, zelf haast paranoïde van.

We ruimen continue poep maar we zien niet altijd alles of Floepke heeft het al op voor we snappen dat er een heeft zitten kakken. Onze reacties, lawaai maken, met dingen gooien en geschreeuw naar de vreetzak, doet de rest van de roedel flink schrikken, dus dat doen we ook niet meer.

Als we het zien of kunnen, wagen we nog een poging maar daar houdt het mee op. We kunnen niet een hond blijven volgen in een roedel van 15 tot 20 beestjes.

Probeer als baasje zelf iets te vinden om het af te leren, maar neem het ons niet kwalijk als je beestje zich hier aan te buiten gaat.