boomfeest

Beestje + Boompje = Feestje

Ons prachtige uitlaatterrein Hondenheuvel krijgt ‘n upgrade! Om te beginnen hebben we er vooral te weinig schaduw, maar het veld bleek ook niet het hele jaar geschikt, door verregende kleigrond. Daar gaan we voortaan anders mee om.

BEESTJE:

De honden hebben schaduw nodig.

We regelden dat tot nu toe met parasols maar willen dat nu met bomen gaan doen. We zijn een sponsoractie gestart om 6 bomen en wat kleiner groen, te kunnen planten op hondenheuvel. Wat is er mooier dat op de Nationale Boomplantdag te doen op woensdag 17 maart a.s.
De komende zomer al hebben de beestjes er plezier van.

BOOMPJE:

Honden hebben wel iets met bomen.

Behalve schaduw geven bomen de honden mooi de gelegenheid hun terrein af te bakenen. Het geeft het ze bovendien, gelegenheid zich achter te “verschuilen”, tijdens hun spel. We willen die dag met wat ingetogen, maar toch feestelijk tamtam de schaduwbomen planten en daar de bewoners, voor zover mogelijk bij betrekken.

De Nationale Boomfeestdag 2021 kan in de agenda worden geschreven met als datum: woensdag 17 maart 2021.

FEESTJE

Bij dit bijzondere project worden we geadviseerd door professional Tine Giesbers, Tuinontwerp en advies.
De begroting komt, naar schatting, op maximaal โ‚ฌ 1.500,= en de vraag is nu: Helpt u ons mee dit te realiseren?

BOOM TIKKIE

U kunt meedoen. door bij ons een “boomtikkie” aan te vragen, van โ‚ฌ 25,= of โ‚ฌ 50,= of, voor een door u zelf op te geven, lager of juist hoger, bedrag.
U kunt op deze pagina, het totaal ingekomen bedrag volgen.

Stand geldmeter: elk “pootjespaar” is โ‚ฌ 50,=

๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐Ÿพ(500,=)+๐Ÿพ+๐Ÿพ+๐ŸพBedrijven:

Mocht u als bedrijf โ‚ฌ 100,= of meer willen sponseren, dan plaatsen wij uw logo op onze site, gaat u mee in de berichtgeving op de sociale media en is een btw factuur beschikbaar.

>>HOME<<
Hondenheuvel als snuffel en graafterrein:

We gaan nog wat meer veranderen: Het gras en overige wildopslag, op Hondenheuvel, maaien we niet meer. We verwachten dat daardoor een natuurlijk soort bodembedekker ontstaat wat minder “bagger” problemen oplevert.

We kunnen dan het hele jaar daar terecht.ย 

Onze uitstapjes in de Kerstvakantie naar het snuffelbos in Oeffelt, hebben ons doen inzien dat de honden, niet perse op gras hoeven rennen en ravotten, ze gingenย  er uit hun dak…! Ze worden wel wat smeriger als het regent maar, ze zijn ook snel weer droog en schoon.ย 

Ook kijken we nog, of we iets van een waad-bak, of zelfs wastafel kunnen aanschaffen, maar alle honden wassen is geen optie.ย ย