boomfeest

Beestje + Boompje = Hondenfeestje

Opnieuw gaat de upgrade van Hondenheuvel niet door. Covid blijft ook hier de draak steken met het vermogen tot begrip en acceptatie door de mens.
Wij kunnen niet anders meer doen dan afwachten, en proberen de moed niet te verliezen. Wordt je getroffen door het virus is dat altijd nog erger, dus waar klagen we over😕.

Er komt pas een nieuwe datum wanneer we echt zeker weten dat er weer wat gebeuren gaat op ons terrein.

De bomen en het groen staan er…. Het grondwerk voor tuinhuis en tegelvloer is volop aan de gang…. Het boomfeest gebak was erg lekker en nu even geduld tot de complete upgrade van Hondenheuvel een feit is.

De gehele upgrade wordt verzorgd door >>Den Engelse Hoveniers<< in samenwerking met de >>Helicon Groenschool<< uit Nijmegen.

Boomfeestdag:

De boomfeestdag op 17 maart was al afgelast door het duo Cor en Ona. Maar de groenaanplant is door gegaan. Op 14 en 15 april a.s. wordt het afgemaakt met alles er op en er aan. Los van waar we ook terecht komen door onze gedwongen verhuizing, is de hondenservice nu veilig gesteld. Door de fantastische sponsoring heeft Hondenheuvel een nieuwe sterk verbeterde toekomst.

Feestje houden jullie tegoed als op 21 juni de zomer begint.