Jet van Puppyheuvel

Geplaatst

Hoi ik ben het…pup Jet, weet je nog? Ik heb een minibadje maar dat wordt krap voor meer dan 3 pups. Gelukkig hebben ze op Puppyheuvel ‘n lekker maatje groter… Als je ‘n pup bent, merk maakt niet uit hoor, dan mag je gratis naar die woensdagmiddagen… Vanaf 19 augustus. Neem gerust je baasje mee, kan ie smelten… Klik >HIER< voor meer informatie over Puppyheuvel!  

Hitteplan v.a. 23 juni

Geplaatst

Vanaf dinsdag 23 juni is weer het hitteplan van kracht bij de uitwaaiers. Het kan erg heet worden! Dit betekent dat we die dagen alle honden tussen 07.00 en 08.00 uur zullen ophalen en alleen in DAGOPVANG nemen. Tussendoor gaan we niet rijden vanwege veel te hoge temperaturen.

Puppy uitje

Geplaatst

Voor de puppy’s van puppyheuvel is er soms een extra wandeluitje bij de Waal. Voor de deelnemers is dit in de puppyapp gecommuniceerd. Kijk bij “Puppyheuvel” voor meer informatie over ons project.  

Halsband gevaar!

Geplaatst

  Vrijwel elke hond heeft dag en nacht een halsband om. Makkelijk aanhaken voor de wandeling of houvast hebben als je iets van ‘m wil. Op zich echt geen probleem als de hond niet al teveel in takkenbossen wegkruipt of vaak en flink met pootgenootjes ravot.   Tijdens het ravotten is er reëel gevaar dat een andere hond met de tanden vast komt onder de halsband van z’n stoeimaatje en dan kunnen de rapen flink gaar zijn. Als de hond […]