Beleid:

Vaste klanten: Voor opvang met overnachting (dus ook vakanties) komen alleen vaste klanten in aanmerking. Dat zijn inmiddels bekende relaties, die eerder vakanties bij ons door brachten en/of hun hond minimaal 1 x per 14 dagen in onze dag of uitlaatservice mee geven op minstens 10 servicedagen, buiten de vakantie om.

Geldigheid servicekaarten: Per 2019 is er een maximale geldigheidsduur aan de service kaarten. “10 kaarten” vanaf datum aankoop + 6 maanden. “20 kaarten” vanaf datum aankoop + 10 maanden

We hebben in principe alleen in de ochtend ‘n grote wandeling voor de uitlaatservice. In de middag gaan de dag-honden dan mee en brengen we de honden van de z.g. “puppenloop” weer terug.

Ze maken dan lang niet altijd een grote wandeling maar zijn meer in en om huis en alleen als er ruimte is kunnen we ze meenemen voor de (grote) middagwandeling. Ze hebben dan wel volop beweging en contact met andere honden dus daarop komen ze zeker niet te kort.

Losse DAG kaarten: voorstel zou kunnen zijn: 5 kaarten DAG € 99,50 geldigheid 2 maanden. Of geen 5 kaarten meer doen.

Risico-rassen worden niet opgenomen: Honden welke algemeen vallen onder risico rassen nemen we in principe niet op door onze verantwoordelijkheid naar alle gasthonden en baasjes. Ook kunnen honden bij nader inzien worden uitgesloten van onze service als hun gedrag daar duidelijk aanleiding toe geeft.

Afwijkende tijden puppenloop

eten; systeem jeroen
dus graag eten hier op vooraad

Wij danken u voor uw inschrijving en met plezier nemen wij uw hond op mits we plaats voor hem hebben. Zo gauw u een datum noemt hoort u direct van ons of er plaats is maar op dit moment ziet het er naar uit dat er na 1 september pas weer ruimte is.

Hierbij wat extra informatie over onze service;

Elke hond die een of meerdere keren per week komt valt onder de catagorie “vaste klanten”. Deze honden kunnen in principe altijd bij ons terecht ook als er op het laatste moment geboekt wordt. Ook kunnen deze honden overnachten en in vakantieopvang komen. Deze vaste klanten vallen onder het (laagste) tarief van de “20” kaarten in “WANDEL” en/of “DAG”.

De honden die op de “10” DAG of WANDEL kaarten, incidenteel in opvang of uitlaatservice komen zijn zeer welkom maar hiervoor geldt:

Aanmelden minimaal 1 week voor de service datum.
Mogelijkheid bij grote drukte bestaat de kans op vol=vol dus daarom is vroeg boeken wijs. (afzeggen kan altijd)
Kunnen niet overnachten en dus niet in weekend of vakantie-opvang.
De geldigheid van de “10” kaarten is 6 maanden.

Voor de honden die op ‘n “20” kaart van onze service gebruik maken geldt:

Gaan minimaal 1 x per 14 dagen mee met opvang of uitlaatservice.
Kunnen blijven slapen aansluitend aan de opvangdag.
Kunnen in vakantie opvang mits 2 keer in opvang geweest de maand voorafgaand aan de vakantie.
De geldigheid van de “20” kaarten bedraagt 10 maanden.

Voor nieuw aangemelde en niet “geholpen” reuen hangt het sterk van hun gedrag en houding af of we ze blijvend een plaats in onze service kunnen geven.
Als zij blijvend te riskante problemen (met name de reuen onderling) opleveren kan de service aan hen worden stopgezet. We zijn heel wat gewend maar er zijn grenzen. In voorkomende gevallen worden resterende kaarten terug betaald.
Ook voor niet “geholpen” teefjes zijn er regels maar die gaan niet verder dan, indien nodig, aangepaste wandelingen.

Hoog-risicohonden (HR) ook met raad van toezicht certificaten, nemen wij in princip niet meer op in onze service. Niet omdat ‘n dergelijke hond bijvoorbaat slecht zou zijn maar omdat een groot deel van onze klanten daar teveel moeite mee heeft.