Belangrijke aankondiging!

Het is de beste keuze ooit geweest om van onze gepassioneerde honden-hobby, ons beroep te maken. De ziekte van Jeroen, de Coronajaren en de slopende huisvestingsproblemen maakten de bedrijfsvoering zeker niet minder mooi maar wel een heel stuk zwaarder. Vooral voor Margot die 24/7 in de weer is met onze gasten, de bedrijfsvoering, het huishouden én als mantelzorger voor Jeroen. Gelukkig kan Jeroen inmiddels weer ’n substantiële bijdrage leveren op met name backoffice.

We hebben er, door de tijd heen en samen met onze klanten, echt iets moois van kunnen maken en wonen inmiddels heel wat rustiger en zekerder in een waar paleisje. We zijn fier op onze flexibiliteit en service en dankbaar voor het zakelijk succes. Toch willen we met het grijzer worden en groeien der jaren, langzamerhand zorgen voor wat meer persoonlijke rust en ontspanning.

En daarover graag het volgende:

Met ingang van oktober a.s. maken we elke maand een dag vrij om zaken van welke aard dan ook (o.a. auto, overheid, inkoop of medisch) voor onszelf te kunnen regelen, zonder ons in bochten te hoeven wringen om service te kunnen blijven verlenen. Ook houden we elke maand een weekend echt vrij. Hooguit bijzondere omstandigheden zullen ’n extra sluitingsdag opleveren, maar door onze kalender weet u vroegtijdig of u iets moet regelen voor uw maatje.

Zie hiervoor: >> KALENDER <<

ROOD, gesloten: een dag per maand en ook een weekend per maand zijn wij gesloten voor uitlaatservice en opvang. Zo ook in onze vakantieweek, begin september. We hebben deze dagen buiten de schoolvakanties (zuid) gepland.

BLAUW KADER, schoolvakanties (zuid): Buiten deze schoolvakanties kunt u altijd uw hond aanmelden voor vakantieopvang. Conflicteert dit met beperkingen in ons overzicht, plegen we overleg. Maar wees er wel tijdig bij.

ORANJE, vuurwerkarrangement: Dit is een special van 3 aaneengesloten dagen tegen verhoogd tarief. U moet uw hond hiervoor tijdig aanmelden, er is beperkt plaats. Voorafgaand aan deze special komen de uitlaathonden op 29 december om 13:00 uur vervroegd thuis.

GROEN X, feest of gedenkdag: Op zich hebben we normale uitlaatservice maar als u wilt dat uw hond wordt opgehaald op deze dag, moet u dat tijdig aan ons doorgeven. Wij bedoelen de volgende dagen: 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Koningsdag,

BLAUWVAKJE, vol: Om een overvol hondenverblijf en thuisterrein te voorkomen zullen we te drukke dagen als “VOL” markeren en kan er echt geen hond meer bij. Voor alle dagen met of zonder markering geldt dan: VOL=VOL! Ook nu weer geldt: boek tijdig!

Wijzigingen voorbehouden!