actueel

VOOROPGESTELD:

We blijven dringend een woning nodig te hedden. Please probeer ons te helpen!!!

We weten nog niet of en hoeveel zoektijd ons extra wordt gegund. Daarom moeten we, voorsorterend op nieuws van onze verhuurder, druk bezig blijven met het zoeken naar alternatieven, zie >>  >>ZOEKPROFIEL<<  We hopen dat je massaal meehelpt uitkijken naar een, voor ons hondengezin, geschikte woning.

Achter de schermen van de parochie is men druk doende een, mogelijk ook gerechtelijke, procedure voor te bereiden om deze woning te ontruimen. 

Hoewel we in principe blij mogen zijn met alles wat ons wordt aangeboden, hebben we toch wat voorkeuren op ’n rijtje gezet.  We hopen op een redelijke woning voor ons en onze vier honden. Hoeft echt niet luxe te zijn.! OOK GRAAG SPECIALE AANDACHT VOOR !

Weet, of hoor, je van iemand die een huis in de verkoop gaat doen? Please, sein ons direct in! Hoewel de woningmarkt haast onmogelijk is geworden, lijkt het aankopen van een geschikte woning evt. toch op heel bijzondere wijze tot de mogelijkheden te behoren!Naast alle pogingen gaan wij opnieuw in contact met WMO, Gemeentelijke diensten, Makelaars en particulieren. Het moet toch mogelijk zijn een oplossing te vinden? 

Nu inmiddels Bisschop Gerard de Korte, van Bisdom Den Bosch, ook aandacht voor onze zaak heeft getoond is dat een geweldige opsteker!

UITLAATSERVICE:

Ons huidige programma op Hondenheuvel is een goed alternatief gebleken, en we zijn dan ook blij dat we de meeste van onze klanten kunnen blijven bedienen. Als zich een situatie voordoet waarmee we onze service weer kunnen uitbreiden dan laten we u dat direct weten.

Nu ons huis en hondenverblijven grotendeels zijn ingepakt is het voorlopig niet mogelijk meerdaagse opvang met overnachting aan te bieden. Bovendien hebben we aan lopende en onzekere zaken onze handen vol helaas.