actueel

…we blijven keihard op zoek naar…

NOG 5 MAANDEN!

We hebben nu een TIJDELIJK huurcontract waarmee we weliswaar nog woonruimte hebben tot 1 mei 2023, maar daarna is het definitief UIT! De extreem hoge boetes en sancties die er in zijn opgenomen moesten we wel accepteren anders hield het nu al op.

We blijven niet aflatend alles doen en herhalen wat we al gedaan hebben om een andere woning te vinden want de tijd gaat erg snel. Opnieuw trekken we alles uit de kast aan hulplijntjes en gaan door met de oeverloze “kastje naar de muur” gevechten met (overheids)instanties, organisaties, instellingen en zelfs personen.

DRINGENDE OPROEP!

Opnieuw aan vrienden, bekenden, klanten en zelfs onbekenden: Weet of hoor je van iemand die een huis in de verhuur (evt. verkoop) gaat doen? Alsjeblieft, sein ons DIRECT in!
We gaan net als altijd alle tips na en blijven toch nog hopen op een wonder, al zal dat vrijwel zeker niet van de bovenwolkse grootheid komen.

KLEINE WONING!

’n eenvoudige/kleine woning zal in de huidige omstandigheden aanvoelen als een paleisje. Al wat we meer tot de beschikking krijgen is meegenomen. Als we er maar met onze eigen honden kunnen wonen is het goed.

Een wat grotere woning of loods met woonfunctie biedt ons nog meer mogelijkheden. Over een boerderijtje of ruime vrijstaande woning durven we het eigenlijk niet te hebben maar zou meer dan fantastisch zijn.

Weet je iets?

Margot 0652-381504 of Jeroen 0654-605560
of mail: info@uitwaaiers.nl

Dit bericht delen met uw vrienden, familie, bekenden en zakenrelaties geeft ons nog meer kans op ’n tijdige oplossing.

TEGENPRESTATIE!

Heeft u als particulier, bedrijf, overheids- of zorginstelling eventuele mogelijkheden ons te helpen aan een woning, dan horen we heel graag van u.

We hebben bij het aanbieden van een evt. woning op het terrein van uw instelling of bedrijf, een heel bijzondere tegenprestatie te bieden in de vorm van een fantastische, bemande hondenspeeltuin waar bewoners, cliënten, patiënten van de instelling maar ook personeel van een bedrijf of mensen/honden uit ’n woonbuurt dagelijks kunnen genieten en zelfs profiteren.

Ons trotse voorbeeld van project Hondenheuvel op het terrein van Zorggroep Maas&Waal in Ewijk leggen we u graag voor.

RESUMEREND:

We hebben nu definitief en dringend een andere woning nodig voor 1 mei 2023, anders zijn we dakloos! We kunnen niet meer in deze woning blijven en de parochie heeft al een juridische uitzettingsprocedure in de vooruitzicht gesteld. Dit brengt alles vernietigende hoge kosten en boetes met zich mee.

Dus:  HEELPPP!