actueel

Op 1 november is het zover!

Op deze pagina, leest u van dag tot dag (of zelfs van uur tot uur) wat de situatie is. Ook de eventuele, tijdelijke, gevolgen voor de uitlaatservice.

22-oktober: 

Hart van Nederland SBS, is vanavond bij ons thuis, onze probleemsituatie wezen filmen. In de uitzending van 22:45 maakt ons item deel uit van een uitzending over de onmogelijke woningmarkt. 21-oktober:

De huidige stand van zaken blijft dat we, alle bemiddelingspogingen ten spijt, per 1 november onze woning leeg moeten opleveren. Triest maar dat is wel de boodschap. Wat er nou dient te gebeuren weten we niet. We hebben nog geen uitzicht op een oplossing en het mag duidelijk zijn dat wij niet zonder onze honden ergens naar toe gaan. Omdat wij ons zelf natuurlijk niet op straat gaan zetten, blijven we maar gewoon zitten en zien we de gevolgen wel op ons af komen. Wij blijven met al onze fantastische sympathisanten keihard zoeken naar een oplossing. Mocht je nog iets weten: Kom er alsjeblieft mee.

Dan nog het volgende: De suggestie is ons aan de hand gedaan om evt. iets van een tijdelijke woning te laten plaatsen bv. ’n portocabin. We weten nog niet of dat financieel haalbaar is maar daar hebben we wel een stuk grond voor nodig…. Daar komt ie dan: Wie o wie heeft eventueel tijdelijk een stuk grond beschikbaar waar dit op kan staan???

Overigens lijkt het ons wel beter om het voorlopig uit de media te houden, om niemand tegen de haren in te strijken. Als er echt ’n uur U komt zien we wel verder.13-oktober:

De filmopnames gingen weliswaar niet door maar hier toch een “opsteker”! Een Hart onder onze riem, hoe triest uiteindelijk ook. Het moeilijke in dergelijke berichtgeving, zijn sommige pertinent onjuiste beweringen van de wedergehoorde partijen. Vanaf het moment dat we bij toeval hoorde dat we er uit moesten, heeft men niet anders meer laten weten dan: “Jullie moeten er uit “en eigen schuld”. Adviezen, medewerking of tips zijn nooit van hen gekomen.

>>Hart van Nederland<<12-oktober:

Er is momenteel veel te doen met alle mogelijke instanties en ook de media waaronder Hart van Nederland. Nogal wat sympathisanten zijn achter de schermen volop aan het lobbyen geweest. We hebben zelf nog wat ijzers in het vuur maar de verwachting dat er een oplossing komt is zeer laag.

Aan verschillende kanten is nog koortsachtig overleg en de komende dagen zal meer duidelijkheid komen over de werkelijke voortgang van de zaak en de dreigende ontruiming. Het is echt een opsteker dat we zoveel support krijgen.

Hart van Nederland heeft laten weten toch niet te komen filmen maar er wel een artikel aan te wijden op hun website. Dit zal vanavond of morgen verschijnen. Dan hoor je weer van ons.11-oktober:

Uitlaatservice: Op 1 november moeten we eigenlijk ons huis leeg opleveren. Nou ja, we kunnen nergens heen en we gaan onszelf echt niet op straat zetten. Dat moet het executiepeloton van de parochie dan maar doen.

Het zullen pijnlijk onzekere dagen zijn waar we verloop en afloop niet van kennen.

Het kan gebeuren dat wij niet in staat zijn de honden op te halen, dus zoek ajb een alternatief voor uw dier. We zijn niet gesloten wegens onze oktobervakantie maar wellicht beperkt geopend wegens huisvredebreuk door wet, macht en onwil van derden.

Het blijft bizar en wrang, wij op straat en ons huis leeg voor meerdere maanden.

Wij doen ons best met u te communiceren. Neem het ons niet kwalijk als dat even niet gaat zoals u van ons gewend bent.

In die week gaan wij doen wat we kunnen, maar we kunnen u niet garanderen of we in staat of gelegenheid zijn de gebruikelijke service te verlenen.