actueel

Uitstel van executie…

Het heeft ’n extreem lange stilte geduurd, maar inmiddels is ons tijdens een gesprek met het parochiebestuur, over onze woonsituatie, duidelijk gemaakt dat we onder voorbehoud en strikte voorwaarden mogelijk tot 1 mei 2023 nog niet uit dit huis hoeven.

Lijkt (is) op zich natuurlijk wel een opluchting, maar we zullen nu harder dan ooit verder moeten zoeken naar een andere woning. En de tijd gaat sneller dan wij denken.

Dus we vragen opnieuw aan vrienden, bekenden en sympathisanten om ajb mee te blijven uitkijken naar bruikbare tips of zelfs oplossingen.

Ook zelf hebben wij meer dan alles gedaan om een andere woning of hulp daarbij te vinden maar geen resultaat. Na alle intensieve pogingen voor hulp en/of oplossing zijn we uitgepraat bij WMO en Gemeente want die vinden: “Daklozenopvang en onze honden weg doen wel passend”. Dit is een vaker gehoorde opmerking….

We blijven echter proberen bij: Makelaars en particulieren. Het moet toch mogelijk zijn een oplossing te vinden? 

Een ding blijft en daar zijn ze heel duidelijk in: Als we geen andere woning kunnen vinden, schuwt de parochie niet ons zonder meer op straat te laten zetten!

Als de nieuwe voorwaarden en afspraken beklonken zijn hoort u verder van ons.

Kijk ajb >> HIER<< ook nog even naar wat we eigenlijk zoeken.

ALGEMEEN! Weet, of hoor, je van iemand die een huis in de verkoop gaat doen? Alsjeblieft, sein ons direct in! Hoewel de woningmarkt haast onmogelijk is geworden, lijkt het aankopen van een geschikte woning evt. toch op heel bijzondere wijze tot de mogelijkheden te behoren!

Achtergrondinformatie Woningnood Margot en Jeroen.