2e hands

Wat ’n opluchting zeg. Geen dreiging meer, geen stress en ergernis. Heerlijk een “eigen” huis in het reguliere circuit. We gaan naar Deest. Kleine maar mooie hoekwoning energie A.

Door de afgelopen jaren steeds gewoond te hebben met compleet ingerichte keukens gaan we uit financiƫle overwegingen op zoek naar goedkoop of 2e hands o.a. witgoed. Wat we nodig hebben is:

 

Vriekast tafelmodel 3 laden
Koelkast tafelmodel
Inductiekookplaat/oven
(combi)Magnetron
Vrieskist (niet te kleine)
Condensdroger

Mocht u nou toevallig iets van deze apparatuur hebben staan en die u, in redelijke staat en tegen billijke prijs, aan ons over wil doen dan horen we het heel graag. Maar ook voor wat stoelen met kleine eettafel, verlichtingsarmaturen in redelijke staat houden wij ons aanbevolen, zo ook voor tips.

Voor de vloeren denken wij aan laminaat of liever nog PVC. Mocht u op dat gebied materiaal hebben of weet u een betrouwbare leverancier/vloerenlegger, dan horen we ook dat graag.

Financieel hebben we volledig ingezet op het welzijn van onze gasten en Hondenheuvel. Nu willen we zonder al te veel risico, rustig aan starten in onze woning vandaar onze oproep.

Hulp bij gordijnen, schoonmaak en kleine technische klussen zou eveneens zeer welkom zijn.